באמת משונה.

באמת משונה.

מה מפחיד אנשים כל כך ומה מאיים על אנשים כל כך -בכך שמישהו אחר שונה מהם או בוחר אחרת מהם? מה מפחיד כל כך בשבירת טאבואים ?

1שרון ע

New member
אני לא יכולה לענות לך על השאלה הזו.

כי אותי זה ממש לא מפחיד. לא הפחיד, לא מפחיד ואף פעם גם לא יפחיד! אני תמיד ידעתי לקבל אנשים ששונים ממני- לקבל ואף לכבד אותם. וזו אחת הסיבות שאני פה בפורום. אני באמת מחשיבה את עצמי אדם פלורליסטי ואני חושבת שלכל אדם יש את הזכות להחליט מה טוב עבורו, ומה הכי נכון. לכן גם במקצועי אני מורה לחינוך מיוחד- טיפלתי ועסקתי בעבר בכל סוגי האוכלוסיות בתחום זה ותמיד הכל נעשה עם המון אהבה וקבלה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

האמת שיותר כתבתי את זה לגבי אנשים שנכנסים לכאן כל כך מאויימים ומיד מתחילים להטיף, אבל בצורה שמורגשת ממנה חד גדול. אני שמחה לקרוא את מה שכתבת על עצמך, כי כך בדיוק נכון שאנשים יהיו. לעומת זאת מסיונריות שנכנסות לכן ומטיפות בהיסטריה על "ההפסד בגדול"- אלה שעסוקים בניתוחים פסיכולוגיים של "בעיות נפשיות" ועוד כל מיני מילים והגדרות מגוחכות, או אפילו אלה שמפחדים שאנחנו מחלה מידבקת שתכחיד להם את ההישרדות שלהם.... שזה בכלל מעין חרדה עמוקה קיומית ,שמישהו יפחד להיכחד כי יש נשים שלא רוצות ילדים???????

1שרון ע

New member
ונוס, מסכימה איתך זה בהחלט מגוחך!

ואותן נשים שעושות את זה מרגיזות גם אותי!

nili6

New member
מסכימה

גם אני מסכימה עם שתיכם מי שחש מאויים ככ זה מגוחך.

nili6

New member
הפחד- המצאה

אין להורים שנכנסים לכאן שום סיבה לפחד אם מישהו מפחד זה אותו אחד שמרחיק אותם בתמרורי טרול טרול אוליי כי מרגיש לא מספיק מגובש בעמדתו וחושש להתערערותה . מי ששלם עם עצמו ומספיק חזק אין לו סיבה לפחד או להבריח אנשים. הייתי מחזירה לך את השאלה מה ככ מפחיד אותך בעימות עם אנשים שאוליי חושבים אחרת ממך.

waterfly

New member
רוק בגשם נשמע יופי, מי מופיע ?

סתם לצון של אדם שמזמן היה צריך ללכת הביתה מהעבודה....

lola261

New member
האם אתן נשואות???

אני נשואה ובעלי מאוד רוצה ילדים

XUXA141

New member
האם את רוצה?

ילדים עושים כששני בני הזוג רוצים בהם מרצונם החופשי ולא כי מישהו אחר רוצה או כי ככה מקובל או כי מה יגידו או כי מי ידאג לי לעת זקנה. בררי עם עצמך בלי לחץ מה העמדה שלך, ואז תוכלו להחליט מה עושים. בכל מקרה, מי שבשום פנים ואופן לא רוצה ילדים, צריך ליידע את בן הזוג שלו עוד לפני הנישואין כדי למנוע אכזבות גדולות.

אני חושבת שאני יכולה להסביר

כשאנשים רואים מישהו שבוחר אחרת מהם זה פשוט מאלץ אותם לעצור ולחשוב על הבחירות של עצמם. ואז אולי זה מבהיל אותם כי פתאום הם מגלים שעשו משהו שהם לא באמת רוצים. נראה לי שזה ההסבר. או לפחות חלק ממנו.

למעלה