באמת סי היימן נמצאת כאן??

ט י נ ה

New member
לבן של הלולן והמורה לאנגלית ...|גלי

אולי אכם אמא שלך לימדה אותי אנגלית אם כי זה בספק כי רוב הזמן הייתי על הדשא ולא למדתי בכלל ... אולי באמת עבדתי אצל אבא שלך בלול אז אם כן אז אתה הבן של אלישע ואם סיפרו לך שייתי לא נחמדה לדברייך אגיד לך רק דבר אחד בגיל 12 לחיות בחברה בקיבוצית בלי הורים לבד זה לא ממש ירח דבש וחוץ מזה ההודעה שלך היתה חצופה ולא נעימה אני ממליצה לך לכתוב אלינו ממקום של אהבה וממקום טוב זה הפורום שלנו ואם זה לא נראה לך אז ניפגש בלול נאסוף כמה ביצים וניישר את ההדורים שלך סי כן ממש סי אצלינו אין זיופים

actress

New member
זה היה מיועד ל "כואב לי הלב..." שלא

יחשבו שזה היה מיועד לשרשור הזה התפקשש

ת ו מ א ס

New member
בלבול קטן, סי-שימי לב !

התכוונת לפנות לבת של המורה לאנגלית והלולנית ולא לבן של הלולן. ואגב מה זו הנימה האגרסיבית משהו למעריצי הטיפש-עשרה שכולה מנסים למצוא איזה קשר משפחתי-חברי רחוק אלייך. קצת נחמדות עוד לא הרגה אחד, גם לא רוקריות קשוחות כמו טינה. למרות הנימה הסמי-עוינת, אוהב אותך סי היקרה, תומאס

אמממ תיקון טעות...

קודם כל תודה אבל אני בת, וחוץ מזה, הוא היה מורה פרטי שלך, ועוד אחת, ותראי אין לי בעיה עם מה שעשית פעם, אבל למה לטאטא את זה מתחת לשטיח כמו כל הקיבוצים? וחוץ מזה באמת לא יזיק לך להיות קצת יותר נחמדה, אפילו שהעבר היה קצת יותר קשה... זה עבר וזהו.... בהצלחה לך, והאמתי שהשיר "לא עובדת בשביל אף אחד" הוא בהחלט לא רע... ממני....

למעלה