באמת פורום חביב

באמת פורום חביב

הפורום הזה באמת נחמד. ממש עושה לי חיוך בלב. וכבר כולם הספיקו להיות חברים קרובים...איך כבר הספקתם להכיר איש את נטיות רעהו? זה באמת מסקרן אותי. תגלו לי? בכל אופן, רק אוסיף ששמתי לב שיש כאן הרבה רוכבי אופנועים. אז..זה מאד מסוכן, ואני באמת מבקשת שתהיו זהירים בכבישים ואם אפשר לזנוח את האופנועים, מה טוב. יום טוב:)

למה לזנוח את האופנועים?!

זה חלק מהתענוג! אנחנו, נוסעי 4 הגלגלים מחכים לראות אותם כבר עפים, עושים סלטות באוויר ונוחתים עם המוח על הכביש, נמרחים בנון שלנטיות.. ואז אנחנו מוצאים את המצלמה ומביאים את הצילומים לפה!

כן, אבל...

גם ככה אנחנו משלמים הרבה מסים למדינה שחלקם הולכים לבתי החולים על מנת לממן טיפולים לפצועי הפיגועים. פיגועים קשה מאד למנוע. תאונות אופנוע יהיה קל למנוע אם אנשים יפסיקו לרכב על אופנוע, וכך נשלם פחות מסים.

M.Z

New member
אנקדוטה מעניינת העלת

אכן פיצויים גבוהים ניתנים לפצועים מהפיגועים, ולכן אני תמיד אומר ואף מחבל לא שומע לי, אם כבר פיגוע, אז עד הסוף, לא משאירים פצועים בשטח, כולם הרוגים וכל הצדדים מרוצים. אפשר גם למנוע את התשלומים לזקנים שמהווים נטל על המדינה בכך שנגביל את גיל החיים לסביבות 40-45 לפני שמתחילות המחלות שגורמות להם להפסיק לעבוד. שלא לדבר על אוכלוסיות פגועות מוחין שאפשר כבר בגיל ינקות "לעצור" את התופעה הזו. אכן חומר למחשבה, אני אדאג לשבת ולהכין איזשהו "פתרון סופי" לנושאים האלו, נראה לי שאני אשב עם נירנברג חבר שלי ונתחיל להוציא איזשהם חוקים ראשוניים בדרך לפתרון הסופי. תודה שהארת את עיננו.

el presidente

New member
ד"א...מתי הולכים לבית לוינשטיין

בשביל שאלה מהתאונה של שבוע שעבר בכביש החוף יחתמו לנו על התמונות?

../images/Emo41.gif חבר'ה מפגש פורום ../images/Emo41.gif

פיקניק של שבת על הדשא של בית לווינשטיין. לא לשכוח להביא את תמונות הפצועים כדי שהם יוכלו (בעזרתה הרבה מאוד של האחות) לחתום עליהם בטביעת אצבע (נו, מה שנשאר ממנה)

M.Z

New member
ורק בגלל זה הכנסתי בהודעת המנהל

את האיסור להעלאת תמונות זוועה מתאונות ופיגועים, רק כדי למנוע ממך את התענוג של להציג את גופתי המרוטשת לאחר שננעצתי בסרן האחורי של משאית שגררה אותי 300 מטר והשאירה פיסות מהקסדה.

el presidente

New member
אז לבטל את התמונה שלך מרוטש

על הביניין שליד אילון? ...כי עלה די הרבה כסף הפוסטר הענק הזה בחברת הפירסום.

M.Z

New member
רגע רגע מה אתה ממהר לבטל דברים?

אמרתי בפורום אסור, אבל על קמפיין פרסומי שלטי חוצות בגודל כזה לא מוותרים.

el presidente

New member
מצויין..עכשיו תגיד לי.בנוגע לסידורי

קבורה.. אתה עדיין מיתעקש שלא נטמין אותך באדמה? ...אלה פשוט נניח אותך על הדשא בבית הקברות..? ונדביק לך על המצח עם סילוטייפ את הדף עם ההספד?

M.Z

New member
../images/Emo46.gifלא לא ושוב פעם לא!!!!!!!1

כמה פעמים אמרתי לך, וחזרתי ואמרתי, לא שמים את שאריות הגופה בערמה אחת על הדשא , לא פלא שאצלך בבית בגינה, יש מלא קרחות בדשא, כבר אמרתי לך שעודף בשר על דשא רענן גורם לו להצהיב ולמות. כמו שאמרתי לך אז כשהבאת את חלקי הגופות מאבו כביר של המחבלים שאף אחד לא רצה לקבור, לבתר לחלקים יותר קטנים ולפזר באופן אחיד על כל הדשא, לא לרכז הכל במקום אחד. מה יהיה? ככה אני יכול לסמוך עליך? מילא כשחייתי לא סמכתי עליך במיל, אז גם כשאני מת?

עזוב.. אולי פשוט נשאיר אותו בכביש

אין לי כוח לסחוב את הגופה.. אחרי שכמה כלי רכב יעלו עליו הלוך ושוב לא נראה לי שנצטרך לפנות את הגוויה, כי המכוניות ירסקו אותה לגמרי (כמו במקרה של חתולים)

el presidente

New member
../images/Emo6.gif אולי נעביר את הגופה שלך (MZ)

לאיזה רחוב צדדי בגיבעתיים ...תשמש שם בתור באמפר.... מה אתה אומר?

למעלה