באמת שאיני מבינה

שמלת תחרה1

Well-known member
עושים צחוק מהממות של קשיש??
זה העונש שנותנים לדורסת?
היא ממשיכה בחייה, והוא נשאר ללא חיים, משפחתו נאכלת יום יום, והיא חוגגת? Screenshot_20201112-075547_ N12.jpg

SupermanZW

Well-known member
עושים צחוק מהממות של קשיש??
זה העונש שנותנים לדורסת?
היא ממשיכה בחייה, והוא נשאר ללא חיים, משפחתו נאכלת יום יום, והיא חוגגת? צפה בקובץ המצורף 6808
לא רואה שום צחוק. אני רק רואה כמה קל לעצבן את הציבור. היא שוחררה מהכלא, למי אכפת באיזה רכב היא חזרה הבייתה? אם כבר צריך להיות לכם אכפת על העונש הקל מדי שקבלה. הרכב בו חזרה הבייתה כלל לא רלוונטי.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא רואה שום צחוק. אני רק רואה כמה קל לעצבן את הציבור. היא שוחררה מהכלא, למי אכפת באיזה רכב היא חזרה הבייתה? אם כבר צריך להיות לכם אכפת על העונש הקל מדי שקבלה. הרכב בו חזרה הבייתה כלל לא רלוונטי.
הכעס בדברי על העונש הקל.

נסיך.333

Well-known member
פשוט בושה..
והאשמה במקור היא במי שגזר עליה כזה עונש מצחיק על הריגה ונטישת המקום..

Harrington

Well-known member
מנהל
האמת שאני לא כל כך מבין היכן הבעיה בדיוק. אמנם אפשר להתווכח האם העונש שנגזר עליה מספק או קל מדי. אבל מעבר לכך? מרגע שהיא משתחררת מהכלא, מה מצופה ממנה בדיוק? לחיות את חייה עם שק לגופה תוך שהיא אוכלת רק עפר ואפר כדי להביע את אבלה על אותו קשיש שנהרג?

מצער ככל שזה יהיה, ברור לגמרי שהנהגים במקרים האלה חוזרים לחייהם, בדיוק כמו שברור לגמרי שמשפחות ההורגים לעולם לא יוכלו לעשות זאת. זה מצב נתון שאי-אפשר לשנותו. מצב שהוא חלק מהטרגדיה הגדולה במקרים הללו. ברור לכל בר דעת שאדם שמשתחרר מהכלא, ישמח על כך ואף יחגוג את זה. זאת ללא קשר מיוחד לסיבה שבגינה נכלא לכתחילה. קשה עד בלתי אפשרי לדרוש מאסיר שמשתחרר לנהוג אחרת.

לדידי דווקא מי שטרח להביא את התמונות האלו לידיעת משפחת ההרוג, הוא הבעייתי. זה היה מיותר לחלוטין. אכן, משפחת ההרוג שכמובן אינה אובייקטיבית בעניין, תיפגע מכך. אבל אם בס"ה הייתה שומעת על השחרור ולא מעבר לכך, הפגיעה אולי הייתה טיפה פחותה.

נתחיל בעובדה שמערכת המשפט בישראל חולה ומסריחה מריקבון מתקדם???
מאחר ואני מכירה את הפרסונות ולא את המקרה...
לא שופטת אף אחד... למרות הפתיח...
אבל מה אשם הרכב מכל הסיפור הזה???
אשה נכנסה לכלא והוחלט לשחרר אותה...
אומר שהיא עברה את כל התהליכים שאמורה היתה לעבור
בכדי לקבל את הפריבילגיה...
נו? היא אשה כנראה לא סימפטית...
בדרך כלל בבתי הסוהר לא יושבים צדיקים גמורים...
חלקם ודאי יוצאים מהכלא במכוניות יוקרה...

למעלה