באמת שלא הבנתי את גפן (בהקשר ליוני בלוך

באמת שלא הבנתי את גפן (בהקשר ליוני בלוך

חשבתי על זה כניראה שוב ולא הבנתי את האיש הוא עשה תקליט שני לבלאקפילד שיצא לדעתי מאוד טוב איכותי ומרשים כמו כן הוא הצליח להביא לארץ מוסיקאי מוערך מחול בתחום הרוק המתקדם , להביא אות ולפה ולגרום לו לגור פה אני לא מבין אותו מה הוא היה צריך בצד את כל עסקי המסחרה האלו שלדעתי לא תרמו לו בעייני בעייני אישיות מוזיקלית עקבית, כמו שאמרתי כבר בעבר כל ההתעסקות בכוכב נולד נינט טייב רשת ארומה , לא תרמה לו וגרמה לי לתחושות של חוסר אמון ובוז בו כאילו כל מה שכתב בשיריו , פתאום הכל נשמע לא אמין , לדעתי זה יראה מגוכך אם מוזיקאי כמו וילסון יעשה תקליט לזמרת כמו ברינטי ספירס שהשוק שלהם אלו ילדות בנות 12 אבל שוק טוב , אבל זו לא אומנות אל נשכח זה רק כסף, זה היה מגוכח בעייני מעריציו, לכן איין מצב שוילסון היה עושה דבר כזה, אני לא מבין אייך אביב לא ראה את זה שהקהל האמיתי שלו לדעתי ילדי אורי הירח אלא שבאמת איכפת להם משינוי חברתי ודברים כאלו לא ירגיש כאילו הוזז הצידה לטובת ילדים עם סוכריות על מקל שיכולים בקלות גם להתחבר לרוני סופר סטאר ודומיה קשה לי להבין את מעשיו של גפן ,,,, ההתחברות לוילסון בעייני זה הדבר המכובד והטוב ביותר שקרה לאביב בשנתיים האחרונות,,,, נכתב בהקשר לשירשור על יוני בלוך והשתתפותו בכוכב נולד

ישראל אני מאוד אוהבת אותך

ויש לי מה להגיד אבל אחרי המחיקה המסיבית של כל השרשור ,ממש לא בא לי לכתוב פה. בשביל מה לכתוב ,כדי שימחקו לי?

לא ממש לא

לא יכול להיות שדברים שנכתבו על גבי ערב שלם ימחקו , שדיונים חשובים ורצינים יעפו לפח בגלל 2 וחצי קללות . ממש לא בא לי לכתוב בפורום שמפעיל כזאת צנזורה , מה גם שאף אחת מהמנהלות לא כותבת כאן כרגע ונותנת תשובה על :"למה כל השרשור נמחק?"

מעיין51

New member
הפעם את צוודקת כל כך

לא מבינה למה מחקו את השרשור הזה? אפשר לחשוב מה היה שם! מה כבר אי אפשר לנהל דיון [גם אם הוא טיפל'ה עצבני] ולהגיד באמת מה אנחנו חושבים!? אז בשביל מה הפורום אם לא בשביל לזה!? אותי זה ממש עצבן כל הקטע המסריח הזה !!

חענoO

New member
עם כל הכבוד לילדי אור הירח....

להם יש את העבודה שלהם ואת המשפחה שלהם שהם מפרנסים, הם חיים במדינה הזאת ומשרתים בצבא. אין להם זכות בכלל להתלונן על הדרך שבה אביב מפרנס את המשפחה החדשה שלו, כי להזכירך הוא לא נשאר ילד לנצח והוא לוקח אחריות. ידע כללי: אמנים לא מרוויחים כל כך הרבה.

אמירה מקוממת!

פשוט אתה אומר יאללה הקהל הראשוני של גפן פנו את הדרך עכשיו אנחנו פה בני ה11-18.... אתה מצפה מאביב שימשיך לכתוב ולקלוע רק לילדים , ממש ילדים כן שהוא כבר עומד מעט בן 35,,

פתאטי לראת את אביב עם קהל של ילודת עם סוכריות

פתאטי לראת את אביב עם קהל של ילודת עם סוכריות (ככה אני קורא לזה או כמו שאתם קוראים לזה : פאקצות) בלי אנשים בני 30 כן שאומנם כמובן לא רואים אותם נדחפים ליד הבמה וצועקים אביב תעשה לי ילד אבל בלעדיהם לדעתי אביב יראה ילדותי,,,,

חענoO

New member
לא, זה ממש לא מה שאמרתי.

להפך. אמן כמו ווילסון אולי מרוויח מספיק כדי להתפרנס מזה. לאביב גפן יהיה קשה לפרנס משפחה מהמשכורת שהרוויח עד עכשיו, ומה לעשות, בחר בדרך הקשה. ויותר קשה לנסות להצליח עכשיו עם בלקפילד מאשר להישאר במקום בטוח בארץ, עם קהל של ילדות קטנות, בדיוק כמו שאמרת. יש מחיר לכיוון המוסיקלי והמיקצועי שאביב בחר בו. ומה לעשות, הוא עדיין צריך לחיות. ורק להזכיר, הוא לא חי בשביל המעריצים, לא רק לרצות אותם ולהיראות הכי טוב, לדאוג שלא יהיה על מה ללכלך ולהישאר לגמרי מקצועי. הקהל לא ישלם לו את החשבונות, כשהם יגדלו בעקבות התינוק.

חענoO

New member
ויותר מזה-

האמירה על ילדי אור הירח נועדה כדי לגרום לכם להבין שהם לא יכולים להתלונן שהוא התקלקל, כשהם בעצם חיים בניגוד לעקרונות שהם כל כך מתגעגעים אליהם. הם צריכים אותו בתור בידור, הם צריכים מישהו שיצעק בשבילם כשהם ישבו ולא יעשו עם זה כלום בשביל לא להיפגע.

moon light boy

New member
ישראל, הן נקראות "ילדות אוסף"..

כאלו ששמעו בחיים שלהן רק את "ירח מלא"... אבל ישראל, אסור לשפוט ככה אנשים.. כל אחד שיעשה מה שטוב לו, אם בא להן להתנהג ולהיראות איך שהן - בכיף..

חענoO

New member
וכנראה שיש לך בעיית הבנה חמורה

אם לא הבנת למה התכוונתי. או שלא קראת את כל ההודעה אלא רק עברת עליה מהר.

מעיין51

New member
די

למיטב ידיעתי זה לא עוד הגיע למצב הזה שבאות בנות "הסוכריות" האלה להופעות של אביב.. כל הקטע הזה עם הדיסק לנינט ישכח בקרוב והכל יחזור למוטב... אז די! אני גם לא בטוחה שהמצב הזה יגיע בכלל כי אם כן זה יהיה אסון!

גם את השרשורים על סתימת הפיות המהלות מוחקות??

מה נסגר תגידו לי אתם פסיכים אתם רוצים לשים לחברי הפורום אולי פלסטר על הפה שכולם פה ישתקו וזה??????? ככה מנהלים פורום???????? עדיף שתפרשו את השיא שלכם עברתם כבר ממזמן כבר מעייף לכתוב כאן!

sissygirl

New member
רציתי לדעת מה הקשר של יוני בלוך

לאביב גפן ? לא ראיתי את השירשור .. וזה מאוד מסקרן אותי .

חמדונה

New member
רק דבר אחד כאן הרתיח אותי

הקביעה שבריטני ספירס היא לא אומנות. אוקיי, היא לא הסגנון שלך, גם לא שלי. זה לא אומר שהיא לא זמרת. ושירה, ישראל, היא אומנות. זה שאתה לא מת על משהו לא מבטל אותו. צא מההתנשאות.

דפן ודומיו אמורים להיות

אלטרנטיבה לבריטני ודומיה, רק על כך אהבתי את גפן ודומיו (גם אלו מחול) לא אהבתי את גפן על עיניו היפות לא אלא על האלטנטיבה המוזיקלית שהו נתן, לפחות בעבר ושאני כותב על בריטני אני כותב מתוך מבט של ראות של מישהו בן 30, את מבינה?

למעלה