באמת שלא מבינה בנים

באמת שלא מבינה בנים

הכרתי מישהו לפני כשלושה שבועות.
שנינו מצאנו חן אחד בעיני השני, אני יודעת את זה כי הוא ברר עליי אצל חברים משותפים שלנו.
לאחר כמה ימים שהכרנו הוא יצר איתי קשר והחלטנו להיפגש. בפגישה היה ממש נחמד ולא רצינו שיגמר.
יום למחרת הוא אפילו סימס והתעניין לשלומי, הסתמסנו במהלך היום.
גם ביום למחרת הוא סימס בוקר טוב ובערב נפגשנו בשנית אצלו בדירה (לא קרה כלום, ישבנו דיברנו וצחקנו).
וכך במשך השבועיים היה יוצר קשר בכל יום והיינו נפגשים יחסית הרבה, שזה אפילו לא נראה לנו שאנחנו מכירים רק שבועיים.
כשהיינו מדברים או נפגשים הוא בהחלט הראה שהוא מעוניין ונמשך אליי מאוד.
הגענו למצב שישנו יחד וכל הלילה היה מחבק אותי והיה לו קשה לעזוב.
בערב החג הוא סימס לי חג שמח ושנה טובה הסתמסנו ארוכות, ובלילה אחרי הארוחה אני יצרתי קשר ונפגשנו למרות העייפות של שנינו.
ומאז הכל התחיל להתדרדר בחמישי לא דיברנו בשישי דיברנו בצהריים (הוא יזם) ואמרנו אולי ניפגש בערב, אבל כלום לא הגיע מהצד שלו.
בשבת שוב אני זו שיזמתי שיחות ובערב שהוא היה בבית הסביר לי שבמשך היומיים האלה היה עם משפחה וחברים. בסדר הבנתי זה חג זה זמן למשפחה ולא למישהי החדשה שהכרת לפני שבועיים וחצי.
בשבת ששאלתי אותו אם ירצה להיפגש אמר שהשבוע יהיה לו שבוע לחוץ כי ישנים אצלו זוג חברים, כמובן ששוב הבנתי והלכתי צעד אחורה.
בראשון אני שוב יזמתי שיחה, הוא בהחלט הראה התעניינות במה שקורה איתי ואפילו שמעתי שהוא מחייך ושמח לשמוע ממני.
החלטתי שאני לא יוזמת יותר תקשורת מחכה לראות אם הוא ייזום משהו, כמובן שלא שמתי ממנו עד לאתמול שאני יזמתי.
הוא ענה לי כרגיל ואפילו שוב נשמע שהוא שמח לשמוע ממני.
בלילה ברוב טפשותי סימסתי לו והוא אמר לי שהוא אצל חברים שהם רואים משחק, אמרתי טוב לא אפריע אמר שאני ממש לא מפריעה, ושאל אם אני הולכת לישון, אמרתי לו שלא אמר שידבר איתי.
ממממ הפתעה עד היום לא שמעתי ממנו כלום.
מה אני אמורה להבין מזה? מצד אחד מראה שהוא מעוניין מצד שני נעלם כלא היה.
אני אציין שאני בת 32 והוא בן 29 אבל באמת שמאוד בוגר לגילו, אחד שיודע מה הוא רוצה לעשות בחיים וכבר עובד בתפקיד נחשק.
הוא גם סיפר לי שהוא לא בקטע של סטוצים והוא רק בקטע רציני, ובהחלט ראיתי את זה לפי ההתנהגות שלו שהוא מאוד מכבד אותי ואכפת לו.
האם אני עדיין צריכה להמשיך להילחם או לתת לזה להיעלם לראות אם הוא זה שיעשה משהן בנדון?
תודה רבה ושנה טובה

NEO83

New member
אם אכפת לך ממה שיש בינכם

אז למה לא לשאול בעצם? מה עדיף? לחיות באי ידיעה?

ניחוש שלי

קומבינציה של בהלה קלה, עומס משפחתי והסתבכות עם עצמו לגבי מה את מצפה ממנו.
&nbsp
אני הייתי יוזמת שיחה כנה וישירה-
אומרת לו שמאוד נעים לי איתו, שאת רוצה להמשיך להכיר אותו בלי לחץ ובקצב שטוב לכם אבל שאת לא בעיניין של משחקים.
אין בעיה להפגש מעט פחות עכשיו עם כל העומס המשפחתי, זה לגמרי סבבה, אבל שיגיד!
ואם לא מתאים לו והוא רוצה להפסיק להפגש- שיגיד גם.
זה לא נעים להיות בתחושת "הולד".

Amiram_e

New member
לי נשמע שהוא משחק עם עוד מישהי במקביל

ולא סגור על עצמו.
בהחלט מומלץ ליזום שיחה פורמלית לקבל ממנו הסבר שיהיה לכאן או לשם. בלי משחקים.
לא לךהיות נחמדה וחביבה אלא להיות אסרטיבית בשיחה. שיבין שיש לו מה להפסיד.
תגידי לי שאת שלב המשחקים עברת בחיים ואם הוא לא מעוניין אז שיגיד. אם כן מעוניין אז גם שיחליט באיזה אופן הוא רוצה להמשיך. לאט יותר....

רואה 6 6

New member
מה שברור,זה בטח לא דחוף לו

ויש לי הרגשה שזה העביר לו את הזמן בעיקר.
אני לא הייתי רודפת אחריו במקומך אבל אם יחפש אותך,בהחלט יהיה במקום לשאול מה הוא באמת רוצה מימך.

לפעול בכוון של התמודדות נבונה ומודעות לסדרי העדיפויות שלך

זה אכן מתסכל להימצא כבר בתחושות ובחוויות של התחלת קשר ופתאום - יש נפילה
אז אומנם יש כעת- בימים האלה "נסיבות מקילות"של חגים ומשפחתולוגיה וחברים... אבל זה בהחלט
סביר לצפות מבחור בן 29 שנחווה על ידך כרציני שהוא יעביר מסר ברור לגבי כוונותיו.
ואם את אכן תיתפסי את היוזמה למקד אותו לגבי כוונותיו ובאותה הזדמנות גם תביעי את מה שאת חשה ורוצה
אני בטוח שתרגישי יותר טוב ותצאי מעידן אי הודאות מול בחור זה.
בהצלחה!

Skar FaSe

New member
אני בעד ~

&nbsp
לפעמים ״להחזיר באותה המטבע״ {להפסיק ךירדוף ולהיות גם עסוקה במקרה הספציפי שלך) זה הקטע הנכון לעשות - גם מעביר את ה ״מסר״ לצד השני, וגם הזדמנות לברר את הכוונות שלו. אם הוא רוצה משהו איתך הוא יצור קשר,ויתחיל לרדוף, ויש מצב גם ישנה את ההתנהגות בעתיד, כי יבין שאת לא בקטע של משחקים ו״ככה זה לא ילך...״. - ואם לא, אז לא! - וגם את תביני שהוא לא בעינין. יש לי הרגשה שהוא יתחיל לרדוף ותתחילי לשמוע מימנו. זה יותר טוב מ
״להיות אסרטיבית בשיחה״, או לשאול ישירות מה הוא רוצה ממך - כי זה יכול להכניס את הצד השני למצב לא נעים(גם אם זה מגיע לו) זה יכול להרגיש קצת כמו ״אולטימטום״, או להעמיד את הבן-אדם ״ עם הגב לקיר״ וזה יכול ליצור סוג של תקשורת אחרת מצידו כמו ״אגו״, או ״מאבק כוחות״, ואז יש יותר סיכוי שזה יהרס, ויהיה יותר קשה לתקן את זה.
&nbsp
פשוט תעלמי לו, ואפילו תסנני אותו איזה פעם,פעמיים כשהוא כן יצור קשר. - וכשתעני לו, תגידי לו שאת עסוקה, כי את הולכת עם ידיד למסיבה, ושתתקשרי למחרת - שיקנא קצת... ~ כמובן שלא תתקשרי . ואז תראי איך הכל משתנה מקצה לקצה.
~Good Luck
&nbsp
&nbsp

Skar FaSe

New member
מזכיר לי ש

משהי באה לי בגישה של ה ״אסרטיבית״ בגלל משהו קצת דומה לשלך ( יותר קיצוני כי שלחתי לה פרחים ועד כל מיני אבל לא יזמתי להפגש) - ועלה לי האגו בגלל זה ואז זה התפוצץ וכשניסיתי לדבר עם מישהיו על זה ואמרתי לה שיש לה פתיל קצר אז היא אמרה ״ she ain't got a short temper, shes a got a quick reaction to bullshit "

ommerl

New member
יש מליון ואחת אפשרויות למה שקורה

אבל את את לא יודעת מה עובר לו בתוך הראש כי אין לך יכולת של טלפתיה (ואם יש לך את חייבת ללמד אותי!)..
מה שאני מנסה לומר זה- שאת יכולה רק לנחש. אם תחליטי "להבין את הרמז" כמו שאמרת- זה לוותר מראש. הרי את ה"לא" כבר יש לך.
&nbsp
יכל להיות שהוא לא רוצה ויכול להיות שזה פשוט האופי שלו. שקשה לו ליזום בהתחלה. אולי יש לו תפיסה מעוותת כמו שיש לרוב הגברים לגבי לשחק אותה קשה להשגה ואולי ואולי ואולי ואני יכל להעלות מליון ואחד "אולי" כאלה... אבל אף אחד מהם לא יעזור לשום דבר כי זה רק "אולי" ואת ה-"לא" כבר יש לך.
&nbsp
את לא תדעי לאן זה יתגלגל אם לא תיפגש. שיחות ארוכות בטלפון זה נורא נחמד אבל לא עובר הרבה. לא מגע, לא שפת גוף, וגם הפוקוס שונה כי החושים עסוקים בדברים אחרים. הרבה מאוד נעלם שם.
&nbsp
אז עצתי: להיפגש. חשוב ביותר. במיוחד בתחילת קשר.

אגב משחק עם עוד מישהי

הוא אמר שהוא רציני, היחסים וההכרות היו רציניים עד כה בינכם, ומשחקים בינכם היו?
או שאת שומרת את זה לאחרי החגים? הוא גם לא הולך ונהיה צעיר יותר. נשיקות? משהו רומנטי? רק מלטחון את השכל אחד לשני לא נוצרת זוגיות רומנטית. היה מתח מיני בפגישות? הרגיש כמו שיחות ואוירה עם משיכה קצת..? או שרק דיברתם על ביבי וחבילות זולות לסמסים?

למעלה