באמת "תודה" על היחס..

LGOETA89

New member
באמת "תודה" על היחס..

אני שאלתי כמה שקדים צריך לאכול ביום כאילו אני אוהבת שקדים ולפעמים אני מגזימה רציתי לדעת כמה קלוריות השקדים?? וביקשתי מתכון של 1500 קלוריות ליום מאוזן. תודה

אלי ו.

New member
את צודקת

בכל הפורומים האלה אותו הדבר! אני שאלתי בפורומים רופא שימליץ לי על תרופה כי אני עייף כל הזמן ואדום לי שמה בגב. במקום לתת תרופה הוא אמר לי ללכת לרופא. חוצפה!
חמודה, אי אפשר לתת לך ייעוץ אישי בפורומים, הפורום אינו תחליף לייעוץ אישי, פנים מול פנים עם אנשי מקצוע. המקסימום שתקבלי כאן זה מידע, לא ייעוץ אישי. את הערך הקלורי של מזונות תוכלי למצוא: 1) על האריזה של כל מוצר. 2) www.dietnet.co.il בעברית 3) www.nutritiondata.com באנגלית (מאוד מומלץ) 4) בעוד אתרים וספרים רבים.

LGOETA89

New member
שלום...

דה אבל מה שציפיתי זה לא לייעוץ אלא לידע . שחשבתי שאולי המומחית תספק לי אותו כנראה שלא.

shirin

New member
ב 100 גרם שקדים יש....

בערך 700 קלוריות, את צריכה להיזהר...

דורשת יחס

ב-100 גר' שקדים כ-650 קלוריות. תפריט של 1500 קלוריות אפשר לבנות במאות צורות, לדוגמה, 200 גר' שקדים ועוד כמה. אם את רוצה תפריט מאוזן, תבני אותו מ-6-7 מנות פחמימות מורכבות (לחם, פסטה, אורז, גריסים, קטניות) = 500-600 קלוריות, מנה אחת של בשר רזה(עוף.הודו.דגים)= 300 קלוריות, 2 פירות=100 קלוריות, 3 מנות מוצרי חלב=300=400 קלוריות, שמן 1-2 כפות=150-200 קלוריות, ירקות חופשי ו8 כוסות שתיה לא ממותקת בסוכר. בהצלחה.

למעלה