באמת תודה על הסקר

באמת תודה על הסקר ../images/Emo31.gif

למה אין תשובה אני לא אהיה שם או לא רוצה לבוא או לא מתכוון לשלם על זה כסף או עזבו אותי יש לי תוכניות אחרות או שונא להקות צעירות או אני אנטי שברולט או סתם לא בא לי או כל לא אחר?

Katy Cat

New member
כנראה שפשוט קשה לכם להבין שזה

באופן הומוריסטי ושזה נועד לקידום ההופעה. כל חברי הלהקה גולשים כאן בפורום, אז תהיו קצת נחמדים (אני יודעת שזה ממש קשה לחלקכם) ואל תתחילו להתלונן על שטויות. הרי ברור שהסקר הוא חלקית בצחוק (ואם מישהו מתקשה להבין את זה, אני אכתוב את זה בתוך הסקר!). תרגעו, זה רק לשבוע.. נשארו רק עוד חמישה ימים. אל תתחילו במרידות מטופשות. זה יביא אתכם רק למקום אחד.

את יכולה לקדם את הלהקה

ביחצון ובהודעות בטאגלינס ובמאמרים אותי זה לא הצחיק

Kehribari

New member
בואנה יא מגזים!

איזה מקל תקוע לך בתחת!?
לא בקטע של לריב אבל
...חלאס!
...תקבל את מה שהיא אומרת...זה מתוך נחמדות שכזו... זו מן מחווה נעימה לחברים קרובים וטובים שבמקרה כולם חברים בפורום והלהקה עובדת להיפרד באופן זמני
עד שיסיימו את הצבא ואז יחברו במופע איחוד מטורף בקיסריה משינה סטייל
ובהזדמנות מטורפת זו אני רוצה להגיד ש...אני חולה על אנולה ג'יי על נמרודיק המדהים, יותמי המלך, בירון הנשמה, גלעד המותק ועמית הכובש... *גמני מעריצה את אנולה ג'יי!*

Kehribari

New member
האמת...

די קלעת בול. אני גרופית!
אנולה ג'יי
I תכל'ס עכשיו, פעם ראית אותם בהופעה?!

Darakan

New member
10 פעמים בערך...

אני מכיר אותם. אני לא סתם אומר. ואפילו בהומור... ההתלהבות קצת... דבילית...

Uv Kruvi

New member
נודב:"מה דבילי פה?"

חברים שלי מופיעים, למה שאני לא אתלהב?

Uv Kruvi

New member
ואני היתיי בכל הופעה

חוץ מאחת אני חושב... ועדיין כיף לי לראות אותם...

benny afro

New member
rrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeee

tttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdddddddddddddddddddddddddddddddddd MOOO MOOO MOOOOOOOOOOOOOOOO

Kehribari

New member
מה?!!!!!!?????????!!!!!

סאמק. זה נודב! למה אף אחד לא אמר לי שזה נודב!?
קיצר...תבוא יא שמוקי אחד!...תתיתן כבוד לחברים פעם אחרונה בתור אנולה. רבאקקקקקקקקקקק למה אף אחד לא אמר לי שזה נודב!

Kehribari

New member
אה.....

|שיט
חבול| אופס!...חשבתי זה נודב!...
הדברים הובנו קצת שונה ממה שהם באמת. ככה זה כשרוצים לשמוע מה שרוצים לשמוע... מסתבר שזה שי אחד, אז שי אחד יקר! בוא להופעה וחלאס לדוש בזה! יאללה בוא להופעה, תזרוק חזיות עם יובי כרובי- הוא מזמין אותך רשמית!

Uv Kruvi

New member
אה כן, יש בעיה עם זה...

יש מחסור בחזיות...
אז... אנחנו לא בטוח נלך על זה... אנחנו בודקים את האפשרות לזרוק גרביונים, אבל לא לבנות על זה גם... אבל שי, תבוא בכל מקרה... מזמן לא התראינו! :)

BigCuteDragon

New member
בואנ'ה את!

נמאס לקרוא ת'הודעות שלך כבר!! יאללה שקט חאלאס! יה מזרח ראשונית!

למעלה