באמת

דוריאן

New member
באמת

דבר כזה עוד לא קראתי
שנה טובה לכולכם - ללא טרור

ערפאת רוצה להצטרף למאבק טרור

על זה אני ממש מפותע ,באמת הייתי בהלם , מה אתה חושב שיעשו לו הפלשתנאים אחרי שיצטרף למאבק אני חושב שכל כבוד לו שהוא מתקדם עם השלום ,אבל הוא עלול להסתכן את חייו ו.....(לא יודע מי יהיה מנהיג אחריו,מבין למה אני מתכוון) אבל לגבי תאוות בצע ,זה לא מפתיע ,

דוריאן

New member
הכוונה היא שיכולים לאתר אותם

ולא סתם תאוות בצע. בקשר לפלשתינים, הם לא יעשו לו כלום. שנה הוא הרעיב אותם במלחמה והם לא עשו כלום. מה שאומרים לחדשות זה לא באמת. גם תרומת הדם שלו לאמריקה היתה הצגה. ולמה כל כך חשוב שישראל תשתתף במלחמה נגד אפגניטן? עוד חיילים ישראלים?

חשוב ,ברור שחשוב

כמה יהודים ישראלים נקברו מתחת להרס תאומים!! כמה נהרגו יהודים ישראלים ע"י התנזים מה תרגיש שאתה תלך ברחוב אלנבי ת"א , מה מיוחד באלנבי , זה שיש בו שני שווקים מול זה לזה שוק כרמל ושוק בצלאל ובו יש מסחר ענק של מוצרים בזול ומה עם ירושלים אני רוצה שתדע משהו לגביי, עזבתי את מקומי הכשרה בירושלים ,רק בגלל !! שיש בו ערבים מסתובבים , אתה מבין ,למה חשוב שאנחנו נילחם, אני יודע שעצוב נורא לאבד את אנשים ,אבל אם נישתוק ,אז הם יחשבו שאנחנו חלשים ,וימישכו עוד

דוריאן

New member
מה קשור מסחר ענק של מוצרים בזול

למגדלי תאומים? בגלל שאתה מפחד לקנות בזול באלנבי כי ערבים מסתובבים, ישראל צריכה להילחם באפגניסטן? אפגניסטן כבר רועדת מפחד כי אמריקה אמרה שאולי תזרוק עליהם פצצה אטומית, ואנשים בורחים מאפגניסטן. לא קשור לישראל.

אין הבדרל !!

לשוווקים ולתאומים יש בו הרבה אנשים איפה שיש מסחר ,(לא משנה מה ואיזה) יש בו הרבה אנשים ומוקד למטרת פיגועים כמו למשל שהיה בשוק מחנה יהודה סליחה ,שאמרתי את זה אני רואה שאין תקשורת בנינו כבר פגעת בי מקודם לגבי הנרי (עשית ממני כקנאי, למרות שלא,ואין לי חשק להגיב) אפילו אתה לא מבין ,תנסה לחשוב לפני שאתה כותב אז שיהיה לך חג שמח ושמור על עצמך

אוקיי. ועכשיו תשמעו ../images/Emo70.gif

למה אתם חושבים שהוא ניסה להצטרף לארגון
כאילו שהתשובה אינה ברורה: להסיר מעליו את חשדודיהם של תושבי ארה"ב שהוא האשם. כן, לא חושבים כך, אבל כדי שלא יחשבו אז הוא ניסה. מה אתם מופתעים?!
דינוש נ.ב. כל הכבוד לג´ורג´ בוש שעובד ופועל ללא הפסקה.

דוריאן

New member
כמובן

כמו שכתבתי - הכל הצגה גם האנשים שלו יודעים את זה ובגלל זה הם לא יעשו לו כלום

למעלה