באנג'י - סכנה בריאותית?

omershubert

New member
באנג'י - סכנה בריאותית?

אשמח לקבח מידע על האספקטים הרפואיים שבקפיצת באנג'י. האם קיימים סיכונים בריאותיים? האם ידוע על נזק כלשהו (כאבי ראש, גב) שנגרם למישהו כתוצאה מהקפיצה?

AMI-101

New member
details to follow

sorry its in english but I'm at work and cant deal right now with the virtual keyboard A- Dont hit the ground :) B - yes, a person can suffer from whiplash asfer bungee jumping details to follow Ami

AMI-101

New member
עברית

בקפיצת באנג'י ישנם סיכונים בריאותיים... נראה כמו שלכל דבר יש מחיר היום... אני חושב שהסיכון הגדול ביותר מהקפיצה היא כתוצאה של המכה בסוף החבל שמטטל את הגוף ו ע ל ו ל לגרום לכאבים כמו "מכת שוט" בתאונת דרכים (whip lash) יתכנו שרירים תפוסים בצוור ובגב שיכולים לגרום לכאבים שתארת אם עוד לא עשית באנג'י, וממש בא לך, תנסה להיות רפויי כמה שיותר בזמן הקפיצה, ותהיה בטוח שזה שווה לך יללה ביי עמי

omershubert

New member
שלום עמי

תודה על תגובתך, אשמח לעוד קצת פרוט. האם אתה מכיר אנשים שנפגעו או סבלו כתוצאה מהקפיצה? והאם ידוע לך על תיעוד רפואי כלשהו הקשור לנושא? שמעתי גם על כאבי ראש העשויים להיגרם מהקפיצה. יש לך מושג לגבי זה?

AMI-101

New member
לא מכיר אישת...

...ולא קראתי תיעוד או במחקר ייתכן שמישהו אחר בפורום כן זה רק המסקנה שלי מהיבת על הכוחות הפועלים על הגוף, והשוואה ל whip lash שאותו אני כן מכיר ביי עמי

ELELAD

New member
כעיקרון אני לא עשיתי אבל

ממה שאני יודע - תוכניות ואנשים - אין סכנה היום בקפיצת באנג'י -פעם היה סכנה של ממש היום כבר לא... ולמה?.. פשוט כי פעם לא היה איכפת להם כמה אתה שוקל/ת וחשוב מאד להכין את הגומי (חבל) למשקל של הקופץ. ז"א לבחור ששוקל 100 קילו ולבחור ששוקל 55 יש להחליף חבל בקפיצה. החבל צריך להיות יחסי למשקל הגוף ולגובה הקפיצה כמובן.. ולכן אם בארץ אנו הולכים לקפוץ נא לוודא שמי שמקפיץ אותנו מטה מבין ומאושר בעיניין - לראות שזה לא כזה חפר ויש לו הסמכות וכאלה... זה כל מה שאני יודע... בהצלחה.

למעלה