באנגלית- בני זוג גילו שהם תאומים!

mor000

New member
באנגלית- בני זוג גילו שהם תאומים!

תארו לכם שיום אחד אתם מגלים שהחבר\ה שלכם הוא בעצם התאום שלכם... סרט רע אה? זה קרה באנגליה, בני זוג- נשואים גילו שהם תאומים שהופרדו בלידתם רק אחרי שעשו טיפולי פוריות- בית המשפט ביטל את הנישואים! הם התאהבו, כמו כל אהבה מדהימה שנוצרת בין בני אדם, הם בחרו למסד את האהבה- להתחתן, לא היה להם מושג שיום אחד הם יגלו שהם תאומים שהופרדו בלידתם... אבל זה קרה! ד"א דברים כאלה עלולים לקרות בעקבות תרומות הזרע... יכולים להיוולד שני תינוקות מאותה תרומה לשתי נשים שונות. מה אתם חושבים?! מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? הייתם ממשיכים להיות יחד? הייתם נפרדים לעולם? מה עם האהבה? הרי מבחינתכם מעולם לא היתם אחים, לא גדלתם יחד... מה אתם חושבים על הזוג הזה?

mor000

New member
יש לי גם ידיעות וגם מעריב בבית...

בשניהם זה בערך אותם הידיעות, אותו סדר... ככה זה בעיתונים היומיים.

amit678

New member
זה נורא...../images/Emo4.gif

אני לא יודעת מה הייתי עושה במצב כזה...באמת שלא... אבל תחשבו איזה גורל זה, הם הופרדו בלידה ומכל האנשים שבעולם הם נפגשו וגם התאהבו... אפשר להסתכל על הצד החיובי...בכל מקרה יש להם אחד את השני מה שהם לא יחליטו לעשות...בתור אחים או בתור אוהבים... הלוואי שזה לא יקרה לי בחיים (משהו לא סביר בהתחשב בזה שנולדתי בלונדון אז גם אם היה לי איזה תאום הוא וודאי מסתובב עכשיו היכן שהוא באנגליה
...) אוקיי, זו אחת ההודעות המבולבלות...

olgaa1991

New member
../images/Emo2.gif

וואו, מה הסיכוי שזה יקרה? ממש חבל, אני לא רוצה לדמיין אפילו מה עובר עליהם עכשיו.. :\ מה הייתי עושה במקומם? קשה להגיד, אבל אני משערת שלא הייתי נשארת בתוך מערכת יחסים שכזו, לא משנה כמה האהבה גדולה. מוזר מדי להיות נשואה לאח התאום שלי... מבחינתי, אפשר פשוט להשאר אחים, כמו שהם היו אמורים להיות במקור. ד"א, היה פעם פרק כזה ב"האוס"
. הוא טיפל בזוג שהגיע לבית החולים ולשניהם הייתה איזו מחלה נדירה. בסוף הסתבר שזו מחלה שיכולה להופיע רק בבני משפחה (או משהו בסגנון :S), והם בעצם אחים. באסה

mor000

New member
ראיתי את הפרק הזה!

אחד הפרקים המצמררים... בכלל התוכנית הזאת גאונית!

למעלה