"באנדיטס" בגירסת Zone 2

איצקיס

New member
"באנדיטס" בגירסת Zone 2

השכרתי את הסרט ובערך לקראת האמצע הסרט התחיל להתקע, "להימרח" ולהציג קוביות דיגיטליות. ניסיתי את הסרט בשני מכשירים שונים (טושיבה 2109 וLG) ובשניהם קרתה אותה תופעה. כשהחזרתי את הסרט לספריה, הבחור שם טען שזו בעיה ידועה ויש הרבה דגמים של DVD שהסרט הזה לא מסתדר איתם. מישהו שמע/נתקל בתופעה ?

liranas

New member
גם לי הסרט ניתקע

הסרט התחיל להשתגע בערך באמצע שלו , בסופו של דבר לא אהבתי אותו גם ככה , אז זה לא כל-כך הפריע לי. אגב צפיתי בסרט דרך הפלייסטישן 2.

TheShis

New member
תתלונן אצל המפיצים.

לפחות ככה הם יהיו מודעים, שלא רק שאיכויות ה"הפקה" שלהם גרועות, אלא שבמקרים מסויימים הדיסקים שלהם דפוקים לחלוטין.

omrisa

New member
יש תופעה מאוד נפוצה!!

שנקראת הדיסק דפוק ובסיפריה סתם מורחים אותך תחריח אותם להחליף לך סרט או אותו סרט או אחר ושלא יעבדו עליך!!!!!

איצקיס

New member
דווקא בקטע הזה הם היו בסדר

הם זיכו אותי על הסרט. לגבי עותק אחר - הם טענו שכל העותקים אותו הדבר והם נתקלו בבעיות בכל העותקים. כנראה שמדובר בהפקה ירודה תוצרת הארץ.

איצקיס

New member
ועוד משהו - לגבי הפרסומות

למה כשאני קונה סרט DVD בגירסה עברית אני נידון עד סוף ימי לראות פרסומות בכל פעם שאני מנגן את הסרט הזה ? ועוד ללא יכולת לדלג עליה ! לדעתי זו חוצפה אמיתית שלא ראיתי כמוה על אף DVD אחר שהודפס בחו"ל. זה בדיוק כמו לקנות מכונית עם שלטי פרסומת דבוקים לצידיה, או כמו לקנות טלוויזיה שבכל פעם שמדליקים אותה מופיעה פרסומת לפני שמתחילים לראות את השידורים. מה אתם חושבים ??

TheShis

New member
צודק.

בגלל זה אסור לקנות/לשכור סרטים "תוצרת הארץ".

למעלה