באנה נמאס כבר יזה שיעמום!!!!

BEN86

New member
באנה נמאס כבר יזה שיעמום!!!!

עכשיו שירשור תמונות כל אחד משרשר את התמונה עם הדגים האחרונים שהוא הביא ובבקשה אל תישמו תמונות מצויירות כי זה מה מבאס!!!!!

rondadon

New member
ואם לא היו תפיסות בחודש האחרון....?

אז אילו התפיסות של החודש שעבר...

ericd

New member
כל הכבוד רון ושאלה......

זוכר שפעם המלצת על דייג מאחורי המשטרה בעכו אז הייתי שם פעמיים קיוותי לראות אותך אבל לא יצא לא תפסתי כלום ועברו שם סירות דייגים 6 מטר מהסלעים מה שבטוח הבריח לי את כל הדגים ניסיתי לזרזר 4 שעות ולשווא , יש טעם להמשיך בעונה הזו????

rondadon

New member
כמה דברים....

א) עזוב את המקום הזה.... הוא כבר לא מה שהיה... ב) המקום החדש: 150 מטר צפונית מבית החולים מזרעה במקום שנקרא "הר פילדלפיה", שזה בעצם הר סלע גדול... ג) בקשר לסירות....עזוב...אין מה לעשות נגדן... ד) יש טעם להמשיך בעונה זו בהחלט...יש עוד איזה חצי חודש - חודש.... ה) יום שבת אם הים טוב אני במקום "החדש" שמוזכר בסעיף ב´ בשעה 6 -7 בבוקר...

שיטת הדיג החדשה שלי נושאת פרי

חשבתי - מה חסר לי בחיים בתור דייג? והתשובה היתה מאוד ברורה: 1. רדיו-טייפ-דיסק כדי לשמוע פינק פלויד בזמן הדיג 2. מיזוג אויר/חימום 3. חכה חזקה, אבל שלא יהיה לי כבד להחזיק. והתשובה היתה כלכך ברורה ופשוטה, שלא הבנתי איך לא חשבו על זה קודם. והרי תמונה שלי עם שלל הניסוי הראשון. (בצק דליל על קרס 12).

helpmeplz

New member
אמרו לך בלי תמונות מצויירות :)

מאיפה אתה מוציא את כל התמונות האלו?!

rondadon

New member
תראה משהו...

א) לא כולם מצלמים את התפיסות... ב) לא כולם דגים טורפים גדולים... ג) הפורום הזה היה מת בלי קצת צחוקים

helpmeplz

New member
דרך אגב, הדג האחרון

אני משתדל להוציא אותם כמה שיותר גדולים, תהנו.. אם אתם לא רואים אותי בתמונה אז אני מאחורי הדג שהוצאתי מהחוף עם רולר ענק שמחזיק 10000 מטר חוט 0.25 (בשביל האתגר חוט דק) שנלקח כ-6000 מטר מהחוף בעזרת חבר עם סירה מהירה, לצערי סירה מהירה, אם זו הייתה סירת דייג הייתי עולה :) תהנו! והמלחמה הקשה לקחה 4 שעות ואפילו קרה שהספולה התרוקנה בדיוק כשהדג התעייף ולא לקח עוד חוט, אז סגרתי חלקית את הקלאץ´ והתחלתי לאסוף, כשהדג משך חוט זה לקח כמה דקות אבל להחזיר 10000 מטר זה טיפה בעיה...

alonps

New member
../images/Emo110.gifהדג "האחרון"

התמונה הזכירה לי שיר שהשמיעו לי בימי ילדותי הנשכחת. זה הולך ככה: אבא ודני יום אחד הלכו לדוג דגים. דני חזר עם דג ביד, אמא אמרה "איזה דג גדול ויפה" דני אמר "יש דג יותר גדול, זה שאכל את אבא..." מוסר השכל לכם ידידי החביבים עלי, כמו שכתוב בשיר השירים :טו טו טו (פה באה שריקה שלא ניתן לשחזר בטקסט).

ToMeR B2

New member
אם כבר התחלתם עם התמונות

אז אני יוסיף את התמונות מהדייג האחרון

למעלה