באנה קראתם את הבלוג בשער?

shaxuca

New member
באנה קראתם את הבלוג בשער?

מנחם קצת שיש עוד כמה בנות במצבי שנופלות על פסיכים...

אוףףף כן...

קשה לקרוא במצב מסטול משהו, אבל- מדובר על אדם שרוט במקצת שאינו מייצג כלל וכלל מקבץ כלשהו של גברים, זהו אחד מתוך מעטים שנוהגים בזילזול וחוסר כבוד מתובל בבורות קלילה עם אופציה של קורס פסיכודרמה שיכול להועיל לו או אפילו יכול ישר לקפץ לו מעלה מעלה אל התיאטרון הישראלי ומשם כל האפשרויות פתוחות לפניו... אבל במחשבה שניה אני חושב שהיה מישהו שניסה , לא הלך לו- היא היתה מנומסת, הוא מנסה את הבאה בתור מבחינתו ולפי טעמו- היא לדעתי גם ממשיכה כמובן וזה כל הסיפור. גברים הם עם של חארות,שתדעי לך.

כוכבית33

New member
הפעם אתה טועה לחלוטין

הבחור הזה הוא אחד החברים הכי טובים שלי. את ההודעה הזו הוא כתב לה מהבית שלי ובנוכחותי. הוא באמת כתב לה שהיא סגרה את המחשב בגלל שבעלה תפס אותה וזה היה לגמרי בצחוק (לא סוג ההומור שלי אבל עדין בצחוק). הבחור הוא בחור עדין וחמוד (קצת נאיבי), הוא לא לחוץ על זיון, זה ממש לא בראש מעייניו. הוא מת"א, גרוש ללא ילדים וכל מה שאמר לה הוא נכון (כולל לצערי על אמא שלו). זה מקרה של חוסר תקשורת שמקבל מימדים מפלצתיים בגלל שהשיח הוא וירטואלי. היא הגיבה רע על ההתלוצצות שלן והוא ניסה להתנצל, שלח לה שיר (הוא לא אמר שהוא כתב אותו זו פרשנות שלה).

אז אם ככה

לא טעיתי. אולי טעיתי בהבנה אבל לא טעיתי בתוכן. לפי מה שאת אומרת מהיכרות אישית שלך איתו- אז ההבנה היא שהסיפור הזה מסופר על פי צד אחד בלבד וזו דוגמא קלאסית עד כמה זה יכול להיות לא מדוייק. הבנתי יותר טוב עכשיו, תודה.

כוכבית33

New member
הייתי בהלם כשקראתי את זה

עד כמה המדיה הוירטואלית משנה את הדברים. הוא היה בעצמו נבהל מהתגובה התוקפנית שלה ל"בדיחה" שלו אז הוא קרא לי למחשב לראות את המסנג'ר. אני מבינה גם את הצד שלה אבל במקרה הזה באמת מדובר על אדם מקסים ושפוי שפשוט היה חסר טקט לרגע ולא בבחור שרוט, מזלזל ודפוק.

צודקת

לפי התוכן מה שהיא רוצה בעצם זה להראות ולהתריע , גם לפרוק, הכל טוב ויפה עד שזה גורם לאדם כלשהו עוול על שום כלום . זה לא המקרה היחיד... זה גם לא יהיה היחיד. חבל...

העתקתי משם קטע שאהבתי

{קריאת ביניים לכל הגברים באשר הם: מתוקים שלנו, אנחנו בעידן חדש, אנחנו יותר חכמות, יותר מנוסות, פחות תמימות, ומכירות כבר את כל השיטות, המילים והמשפטים שכבר לא מוחצים אותנו. מחמאות שטאנציות פשוטות כבר לא עושות לנו את זה וגם לא "ארוחה רומנטית" ובטח שלא "לאור נרות", גם לא פגישה ראשונה עם בקבוק יין ושתי כוסות, ולא חבילת "בונבוניירה" עטופה בסרט זהב. זה שייך לעידן האמהות של האמהות של האמהות שלנו שהלכו על גחלים וזייפו אורגזמות כדי לספק את הגבר שרצה להיות גברי לפחות כמו אלו בסרטים שחור-לבן. אז זהו לכם, אנחנו נשים מזן חדש, וכדי להרשים אותנו או להעיר אותנו משיעמום המוח הגברי, צריך ממש להתאמץ במקוריות ונועזות מנערת. אבל אז, אם זה קורה זה לתמיד. קניתם אותנו, או לפחות אותי}. כל השאר סתם שטויות עשתה מהומה מלא מאומה

כוכבית33

New member
אני לא אומרת שלא צריך להזהר

בהיכרויות באינטרנט צריך כל הזמן להיות על המשמר ולצאת רק כשמרגישים בטוח. אבל חבל שהיא חושבת ומשדרת שכולם פסיכים על פי מקרה שהובן לא נכון. בכל אופן נראה שההומור שלהם שונה

בדיוק בגלל זה, עוד לפני שהבנתי

מה קורה פה , אמרתי שהיא מתארת אדם שלא מייצג..... אחר כך הבנתי מה קורה אחרי שהגבת
היא בהתרגשות, התלהבות... בסדר, לדעתי צריך להגיב לה שם בבלוג, כי בכל זאת יש פה עוול למישהו.

גלי 1970

New member
../images/Emo6.gif

אחרי שכתבתי על העוול שנעשה לו ושכדאי להגיב לה בבלוג ראיתי שגם אתה כתבת

yuli c

New member
קראתי את הבלוג...

באמת קצת (הרבה) ארוך מדי... לא מכירה את הנפשות הפועלות בכדי לגבש דעה לכאן או לכאן, אבל על פניו בלבד מכיוון שהבחורה אינה מכירה את הבחור וגם כך כשמדובר בהיכרות וירטואלית שכזו אנשים נוטים להיות יותר חשדנים וזהירים, אני יכולה להבין את הבחורה שנרתעה מהודעותיו של הבחור, הרי היא לא מכירה אותו, והדרך היחידה שלה ללמוד עליו בשלב הזה היא דרך צורת הכתיבה שלו.

yuli c

New member
ואגב...

אם הסתכלתם בכרטיס וראיתם את גילי אז... אל דאגה אין לי כוונות להיות שותפה פעילה בפורום למרות שמקריאת ההודעות כאן נראה לי שזה אחלה פורום, נכנסתי לכאן במקרה לקרוא איזה שירשור שהמליצו לי עליו, והגעתי במקרה לשירשור הזה.

yuli c

New member
תודה נסיכי אך...

אין צורך, נראה לי שאני אחזור לפורום היכרויות בכל אופן, ממה שהספקתי קצת לקרוא כאן זה אחלה פורום, ואולי אשוב לבקר כקוראת סמויה. :)

גלי 1970

New member
אני דווקא ראיתי את זה מהצד שלו

הוא צחק איתה והיא התנפלה עליו. הוא התנצל שוב בכל זאת,והיא זילזלה בו הוא שלח לה שיר ולא אמר שהוא כתב אותו..היא החליטה שהוא כתב ומשקר... חבל מאוד והכי כואב שאני קוראת את שכתבת על אמא שלו....גם על כך היא בחרה לצחוק אם היית עדה למיקרה,הייתי מציעה לך להגיב לה בבלוג כדי שכולם יקראו ויבינו מה באמת היה. עשתה לו עוול לדעתי.

למעלה