באני אחרונה ודי

Scum Bunny

New member
באני אחרונה ודי

זהו. הסטריפ האחרון של באני אקסטרים עלה לאתר. זהו הסוף הרשמי של פרק זה בעלילות באני. הפרק הבא- מתישהו במרץ. עכשיו, אחרי שסיימתי את זה באופן נקי, ואחרי עוד כמה סידורים (פתיחת חנות ב-eBay כדי לעזור לחברים להפטר מזבל עודף, למשל) סוף סוף יש לי זמן לנשום עמוק, לנוח מעט, ולהתחיל לעבוד ברצינות עם עופר והאק על פרוייקט המחמד שלנו. עופר- זה ייקח עוד יום עד שתקבל תשובה, כנראה. מחר בבוקר לדעתי.

Scum Bunny

New member
נצל"ש- מים עויינים

אז ככה. לפני ימים מספר קניתי את Hostile Waters, משחק אסטרטגיה/פעולה (בסגנון המזכיר את Battlezone). זה משחק מצוין, אומרים לי. אחד הטובים של השנים האחרונות, ואחד שלמרבה הצער התעלמו ממנו עד כה. מה שחשוב מבכינתכם, זה שאת סיפור המשחק כתב וורן אליס, הכותב של הקומיקסים הידועים Excalibur, DV8 ו-Transmetropoliten. סיפור המשחק עוסק במשחתת עתיקה הנמשית מלב ים (חלוצי החלל, מישהו?), חמושה בצבא של מכונות מלחמה הנהוגות על ידי שבבים האוצרים את נשמותיהם של חיילים מתים. אתה הקפטן של המשחתת, ושלפו אותך מקרקעית הים כדי לעצור את ה-cabal, ארגון של מנהיגים ואנשי צבא המנסים להחזיר את דרכי הדיכוי הכלכלי והמלחמה של העולם הישן לעתיד אוטופי של שלום, שגשוג ואהבה. אבל היי, כל עוד הפציפיסטים הארורים נותנים לך להרוג ולהשמיד בעזרת צבא החיילים המתים שלך... נכון?

Scum Bunny

New member
עיקר שכחתי

הכי חשוב- המשחק עולה 50 שקלים ומטה, ותוכלו למצוא אותו בסלי המוזלים בחנויות הגדולות (את שלי קניתי בבאג). חפשו את האריזות האדומות של סדרת המוזלים EXTREME.

Scum Bunny

New member
פרויקט המחמד המיסתורי מכה שנית!

עוד סקיצה של פיסת טכנולוגיה ידידותית מתוך אותו פרויקט קומיקס מסתורי שלא מדברים עליו. ונעבור לבעלי עניין ספציפיים- עופר: מה אתה חושב? לפני שאתה מחליט, אני עוד עובד על האפשרות השניה (רובוט). האק: יש סיכוי לאיזו צביעה זריזה? ואינקינג? ולמינציה? אפשר להגדיל בשקל תשעים?

HackMachine

New member
חחחחחחחחח

לא שמתי לב לזה מקודם.. מוכר לך מאיפשהו?

Scum Bunny

New member
וואי. לקח לך זמן...

פעם אחרונה שאני עושה מחוות, יא כפוי טובה קטן ונכלולי.

HackMachine

New member
לא שמתי לב שעדכנת ../images/Emo3.gif

אתה יודע אני כבר רגיל לזה שאתה לא מעדכן במשך חודשים

Scum Bunny

New member
אז למה אני מודיע פה

בכל פעם שאני מעדכן? אני לא עושה את זה בשבילי, אתה יודע...

למעלה