באנרים

kanshoof

New member
באנרים

אני לא מוצא את השרשור על הבאנרים (זה עם הוספת שורות לאיזה קובץ לבטול הבאנרים) מי יכול לתת לי קישור ? או יותר טוב: לתת לי את שם הקובץ ומיקומו בווינדוס XP. תודה.

dov98

New member
אינני חושב שזה יאה ------->

לעסוק בכך כאשר כולנו כאן חבים את תודתנו לתפוז על כך שהפורום מתאפשר ומאפשר סיוע לגולשים. תפוז מתפרנסים מהבאנרים האלה ולכן אבקש לא להתעסק יותר בזה כאן. תודה!

dov98

New member
אגב, זאת לא רק בקשה שלי ------>

אלא בעיקר של מנכ"ל תפוז.

beitar

New member
עם כל הכבוד לו..

הוא צריך להבין שהוא לא יכול לשים פרסומות שגורמות למחשב לתפוס 100 אחוז CPU (באינטרנט אקספלורר, לא בכיינות של אנשי קוד פתוח), ולצפות שאנשים לא יחסמו אותם. בכלל, במצב הנוכחי רק נזק הוא עושה למפרסמים שלו... הגיע הזמן שהם ישנו את מדיניות הפרסום שלהם.. אפשר לפרסם בצורות שונות, לתת מקסימום חשיפה ללקוח עם מינימום פגיעה בגולשים. במצד הנוכחי, שיטת הפרסום עושה בעיות בחלק מהדפדפנים, מכבידה עליהם מאוד, מציקה לעין עם התזוזה של הפרסומת עם הגלילה, פוגעת קשות במשאבי מערכת בקיצור, זה לא זה.

kanshoof

New member
הבהרה !

אני מבין ומסכים איתך ! הבעיה היא שכבר הכנסתי לקובץ רשימה של שרתים ועכשיו חצי מהאתרים שאני נכנס אליהם זה איקסים אדומים קטנים, אמנם זה אמור להיות פרסומות אבל זה מכוער ומעיק. ולפעמים זה משהו חשוב ! לכן אני לא מבקש רשימה של שרתים להכנסה לקובץ, אני רק מחפש את הקובץ כדי למחוק ממנו את הרשימה, תודה. אם לא רוצים לפרסם בפורום (שוב, מקובל עלי) בבקשה שלחו לי לפרטי רק את המיקום של הקובץ. תודה

havlaz

New member
פירסומות בולעות CPU

דווח עליהם בפורום המשוב. גם המנהלים הודרכו לדווח, על ידי הנהלת תפוז. כפי שאתה רואה עושים מאמצים לטפל בחריגות הCPU של תפוז, לדוגמא ביטול הטגליין שעשו בעיות..

למעלה