לא הבנתי ממה אתה מתאכזב
ודבר שני, נראה לי שאתה קצת מחפש את השיר הזה, אני יכולה להגיד אותו דבר ולתת לך אלף דוגמאות גם לזה שאני נתקלת בארמי אוף מי בכל חור. כמה פרסומות [ואני מדברת על ישראל] היו עם השיר הזה?! אני יכולה לתת לך לפחות שלוש שאני זוכרת, והזכרון שלי לא ממש ראוי להערכה. גם לי היתה חברה שזה היה הרינגטון שלה וזה לא שהיא ידעה מי זאת במיוחד, היא פשוט אהבה את המנגינה. לעזאזל- זה היה השיר שהיה המעברים במסיבת סיום שלי בכיתה ו'!!! כולנו רקדנו כל פעם ששמענו את השיר הזה, אתה חושב שמשהו מאיתנו, כולל אני, ידענו בכלל מי זאת ביורק??? לביורק היתה תקופה ארוכה של, איך אני אקרא לזה, מיינסטרים? MTV? חילקו פוסטרים שלה במעריב לנוער והשמיעו אותה בגלגלצ. היום כשאני שומעת את ביורק בגלגלצ זה ברוב במקרים יהיו השירים וינוס אז א בוי, איזובל, ואיטס או סו קווייט. עכשיו תגיד שזה מעאפן שמזהים את ביורק לפי שירים שהם לא שיא הקריירה שלה?! ככה זה. גם את טורי אימוס, לדוגמא, מה משמיעים חוץ מקרוסיפיי? בחיים לא שמעתי שיר אחר. ככה זה, אנשים מכירים אמנים לפי שיר אחד שהם זוכרים. אתה מתבאס מזה שזה קאבר? זה יעזור לך אם אני אציין שזה קאבר לשיר משנות ה40, שרק ההחלטה להקליט אותו מחדש ולבצע אותו עם כל הפומפוזיות שבדבר, שלא נדבר על הקליפ המיוזקלי, היא דבר שדורש אומץ ולא כל אחד היה יכול לעשות מפאקינג שיר עם שששש שששש בכל רגע וצרחות אאוט אוף נו-וור ללהיט הסטרי? אתה חושב שלא מגיע לביורק שום קרדיט על השיר הזה? נראה לך שכל אחד היה יכול לקחת אותו והוא היה נוחל אותה הצלחה? לעשות קאבר זה לקחת שיר ולתת לו ערך מוסף, וכנראה שביורק הצליחה לעשות את זה.