באסה איתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באסה איתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ככה......אני חוזרת מפעולה לא ממש מדהימה ומצפה למצוא הודעות חדשות ומעודדות- ואין... לא הייתה לי פעולה משהו...כל צוות ה´- הלכה לו הפעולה בצורה לא טובה כל כך- והסיבה היא כנראה שהפעולה עצמה= הרעיון לא הלך טוב. לי הגיעו שתי חניכות חדשות- ואני מרגישה שאני לא יכולה להשתלט עליהן. (ובנוסף לכל לא הגיעו כולם) לאחד מהצוות שלי יש בנים ממש ממש פראיים והוא לא מצליח להשתלט עליהם.... כל שני וחמישי מתפוצצת לו הפעולה....היום למשל המצב כנראה היה ממש ממש גרוע....והוא בבאסה רצינית:( אז...אני מחכה לעידוד.......צוות ה´ צריך את זה....:) לילה טוב- יש לי בוחן ושיעורים

תודה על העידוד...../images/Emo13.gif

איה כותרת מבאסת!!! אז הינה עכשיו קבלי הודעה מעודדת - אני עכשיו חזרתי הבייתה...
! הייתה לנו היום פפעולה של מי השורה הזו, שבואו נגי בעדינות - לא ממש הלכה... בימקום זה רק שיחקנו, והיה לא משהו... אני מקווה רק שהחניכים נהנו, כי עוד יומיים ניסגרת ההרשמה..
וגם רבתי ממש עם חניכה אחת... היא כזאת צומי ועושה דווקא! בא לי להרוג אותה...! ועוד אחרי זה היו ליווים וכל אחד גם בקצה השני של העולם, ואז הייתה לכיתה שלהם אסיפת הורים והייתי צרכה ללכת וההורים קטלו אותי בשאלות, רק טענות יש להם... שיננתי נאום כ"כ יפה והם הרסו לי הכל... ואח"כ ישיבת שכב"ג ארוכה כמו הנצח, שגם היא רק מלאה טענות לזה שלא רשמנו היום מספיק חניכים... וסוף סוף הבייתה... אז הינה, כבר ניראה לי שעודדתי אותך - כי תיסתכלי איזה יום מעצבן היה לי לעומתך... ועכשיו על החניכים המופרעים - יהיה בסדר... באמת... ככה זה בהתחלה, החניכים עוד לא מכירים ממש את המדריך, הם מנסים ליבדוק אותו, ליראות עד איפה הם יכולים למשוך את החבל, אבל אם הוא יראה להם שהוא לא נישבר, והוא יחזיק אותם קצר הכל יהיה בסדר. אותו דבר עם החניכות שלך, למרות שבד"כ בנות הן רגועות יותר ולא עושות צרות...
זהו... אני מקווה שיהיה בסדר, ובהצלחה בבוחן!!! ואם הזכרת צוות ה´, אז דניאל, נחשי איך קוראים לצוות ה´ שלנו...
לא, לא צוות במבה... צוות ביסלי... ואל תישאלי אותי איך זה קשור...
נועה.

צוות בסלי?

אבל אין שם ה´!!!! ואי יש לי אחלה שיר מכירה את השיר WE GOT סמי יה יה WE GOT שמואל יה יה WE GOT צקלקה צקה לה קה קה קה קה ??????? בכל מקרה אז שרים WE GOT כפלי איכס איכס WE GOT בסלי איכס איכס WE GOT צוות במבה צצצוות במבה....

גם לי יש

זה השמות של הצוות שלי כי שמענו שהם אומרים שאנחנו לא מתלהבים מהפעולות אז ביום של הכיכר התחלנו להתלהב: וי גוט רחלי, יה יה וי גוט עעמוס, יה יה וי גוט מי-כל טו-בול טובול בולבול בולבול בול! חחח ועמוס עושים עם ע

yuyu yop

New member
אצלנו קוראים לו ככה:

ה: קובה הרב זיין ? ו: תקווה (ה-צוות) ? ז: ? ח: חמרמורת ט: ?

לך היה יום חרא...........?

לכל הגדוד שלי חרא. נכון שאומרים שזאת השנה הכי כיפית בעולם....אבל היא ממש לא. אני חוזרת מכל יום פעילות מעוצבנת.ומאוכזבת. אני באה לצופים אחרי שחרא לי בביתצפר....אני מחכה לזה. כי שם כל האנשים שאני אוהבת.....וסבבה לי.....אבל מסתבר שגם את זה ´הם´ צריכים להרוס.... אנחנו מחולקים לשניים- בנים ובנות,ובמקום להעביר לנו פעולות על גיבוש (לא באה בשום טענות למדריכים...ממש ממש לא.....) מעבירים לנו פעולות על איך להדריך הדרכות עזר.... אבל איך אנחנו אמורים לעזאזל לתפקד כחמשושים כשאנחנו לא מתפקדים כגדוד????................... ונכון שיש כאן אנשים מהשבט....אבל בחרתי להגיד את זה כי.....אווווח בטוח יש עוד אנשים שמרגישים ככה..... שבאים כדי לתת....אני באה כדי לתרום....כדי להנות....ולא רק שאני לא מרוויחה מזה אני גם מקבלת יריקה בפרצוף...ועוד מאנשים מהגדוד שלי............. אני יוצאת מכל פעולה בצופים, מכל יום עבודה,מכל יום פעילות בתחושה של: זהו! אין לי כוח יותר........ אבל אני ממשיכה ועוד פעם ועוד פעם ושוב זה קורה! וזה מעצבן....דיייייייי אוווווח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד שבוע אנחנו אמורים ללוות טיולי פתיחה....אבל אפילו ביום פעילות אנחנו לא מצליחים לתפקד...איך לעזאזל נצליח בטיול? ....................... ....................... ....................... נעם

yuyu yop

New member
אז...

את לא מתכוונת לפרוש, נכון???? וואי זה באמת באסה...... לא מקנה בך ממש...

תראי...

אני לא אתחיל לספר לך את הצרות שלי כי זה סתם דפוק... אבל אני רוצה לשאול אותך מאיזה בחינה את לא מתליחה להשתלט על החניכיות החדשות שלך וחניכים פראיים מותק עד שהקבוצה שלי לא עוברת עלייך את לא יודעת מזה פראי. הוא פשוט צריך להתאים תפעולה לחניכים שלו שיוצא להם תמרץ מצדי שחצי פעולה ישחקו כדורגל (כמו שגד אמר) וגם בכדורגל אפשר למצוא ערכים (הוא גם יכול לשכלל ולהגיד להם שבתחילת הפעולה הם יבנו שער מסנדות וחבלים ואז הם ממש יתלהבו...) אני אישית יצאתי מפעולות בכזאת באסה רצינית... את יודעת איך זה דפק אותי איך זה הוריד לי מוטיבציה איך התחלתי לשנוא את כל החניכים שלי לשנוא תשבט תראשגדית תצופים... תגידי לחבר שלך שיקח את זה יותר בקלות ושימציא פעולות שהוא כן יצליח להעביר לחניכים שלו ושלא ינסה למצוא את הרע בפעולות כל הזמן... ואם זה לא עוזר אז... לא יודעת את יכולה להביא לו אפילו תטלפון שלי באמת שאין לי בעיה אני גם יודעת מה הוא עובר כי גם אני עוברת את זה וגם אני מדריכה ה´ בנים ותאמיני לי כדאי לך לשבת לעשות לו שיחת מוטיבציה קטנה זה אף פעם לא יזיק.. בקיצור גם את אל תחקי את הכל כחרא זה רק יזיק לך...! ולי כבר יש מבחנים מיום שישי הזה ועוד במתמטיקה 5 יחידות ואי ואי אני אבודה...

תודה רבה:)))))

את האמת- עזרתם לי קצת למרות שצרת רבים היא נחמה לטיפשים... אבל לא משנה...תודה:)לא איכזבתם אותי... היום יש לי אסיפה של ההורים ודיברתי עם כולם...אני צריכה להכין נאום??? אז ננסח כבר משהו:) ודרך אגב- אצלנו בשכונה יש צופים וגם מדצ"ים. המדצים התחילו גיוסים רק אתמול- והפעולה שלהם הייתה אחר הצהריים...אחת מהחניכות שלי הלכה אליהם ואחר כך הגיעה באמצע הפעולה והתגאתה בזה ממש (שהיא הייתה במדצ"ים). בעיקרון הגיעו להם רק 2 חניכים- אז בעסה להם....:)))))) היום דיברתי עם הבנות של המדצים שמדריכות בשכונה שלי והן אמרו שכולם אצלנו בינתיים- אבל כשיגיע הרגע שהם יצטרכו לשלם לחאקי, ביטוח, מיסי שבט וכו´- הם ישר ירוצו למדצ"ים כי שם לא משלמים כלום.. אני ממש ממש מקווה שזה לא יקרה אבל זה טבעי! מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה? תודה מראש לגד נועה דניאל וכל מי שמבין את צרות ההדרכה הרבות...:)

למעלה