באסה, טסים ב-757 |:

gonzila

New member
באסה, טסים ב-757 |:

באוקטובר אני טס לפולין, הטיסה ב-757 |: באסה לי \: יש מצב שזה ישתנה עד לטיסה? תודה :) מתן.

e dor

New member
לא בטוח שיש סיכוי לשינוי

כי משלחות טסות בארקיע, ואין להם משהו אחר מ-757. אבל רוב הזמן הם שולחים 757-300 שהוא ארוך יותר ומרשים יותר. למרות שאני לא מבין מה הבעיה עם 757 - מטוס ממש מגניב ! (בעע, כל המטוסים מגניבים !)

gonzila

New member
אני לא בטוח ב-100% אבל...

אני חושב שאנחנו טסים עם אל-על, מה גם שבלוח הטיסות של אל-על יש טיסה בדיוק בזמן שאנחנו טסים (תאריך, שעה...), אז זאת נראית לי הטיסה... אבל שווה לבדוק גם בלוח של ארקיע :) וכן מה לעשות, אני לא אוהב 757, מטוס לא נוח...

e dor

New member
תשובות לשניכם

sinegra - לא השוויתי שום דבר לשום דבר, אמרתי ש-757 הוא אחלה. gonzila - בדר"כ הטיסות של המשלחות הן לקטוביץ', יכול להיות שהן מופיעות רק בלוח טיסות של 24 שעות ויכול להיות שתמצא אותה בכל מקום. תבדוק עם מארגני המשלחת ... לגבי ה-757, בארקיע הוא קצת (!) צפוף אבל באלעל הוא דווקא אחלה.

eagle701

New member
אתם טסים בארקיע

השנה ארקיע זכו במכרז שלפי מה שהבנתי אלעל בכלל לא ניגשה אליו גם אני טס בארקיע ביום שלישי לפנות בוקר לפולין הינו אמורים לטוס עם עוד תיכון מהעיר שלנו אבל בסוף בגלל כמות הילדים את הטיסה שלהם העבירו לאחר הצוהריים

gonzila

New member
לפי מה שאמרו לנו...

לפי מה שאמרו לנו אנחנו נוחתים בוורשה וגם בית המלון הוא בוורשה...

eagle701

New member
גם לנו בהתחלה אמרו ככה

אבל אנחנו נוחתים בקטווביץ והבית מלון בוורשה שמע עם אתה טס במסגרת המסע לפולין אז משרד החינוך קובע לך את חברת התעופה והשנה משראד החינוך קבע ארקיע ככה שהסיכויים שתטוס באלעל או חברה אחרת קלושים יש עוד זמן עד שיצא מכרז חדש

למעלה