באסה שאחרי פסיכומטרי

dsamual1989

New member
באסה שאחרי פסיכומטרי

היי
אני ואפשר לומר שכל החברים הטובים שלי בני 21 השתחררנו מהצבא ביולי,והמיעוט שנשאר בנובמבר. עכשיו מבחינה חברתית אפשר להגדיר היו לי אתגרים לא קטנים,אבל עכשיו נהיה לי ממש ממש קשה. היו לי 2 מערכות יחסים קצרות של לא יותר מחודש,ושניהן היו בשנה האחרונה. אחרי שהשתחררתי עבדתי במוקד שירות לקוחות דבר שנהניתי לעשות,רק שמבחינה חברתית היה די חרא כי כל אחד מתעסק בעניינים שלו וזה גם היה לי די רחוק,פשוט לא עבדתי הרבה בגלל שהתחלתי פסיכומטרי ואני לא בדיוק בנוי למועדפת באיזו תחנת דלק וכאלה..בקיצור,עשיתי עכשיו פסיכומטרי הייתי עם 2 חברים טובים והיה קשה,אבל סה"כ כיף כי היינו כמה חברים ביחד.וכמובן כל התקופה הזאת תמיד ניסיתי לנסות להתחיל עם בנות:ברים,עבודה,רכבת לעבודה,בקורס. ולא התפתח משהו...עכשיו אחרי הפסיכומטרי נהיה גם רייקנות וגם פתאום אני קולט שממש ממש משעמעם כל החברים הטובים שלי טוחנים עבודה,2 עושים פסיכו עכשיו,אחד בחו"ל.אחרי זה שההוא חוזר מחו"ל אלה שטוחנים עבודה עושים חודש וחצי טיול בארץ.הייתי בכיף מצטרף אליהם אבל זה פשוט לא אני.עכשיו התחלתי עבודה במוקד מכירות קרוב לבית שנחשב גם ממש טוב וצעיר, רק אני קולט שצעיר לא בהכרח אומר צעיר כמוני,אלא 23 סטודנטים וכאלה,ופשוט אני מת להגדיל את המאגר חברים,למצוא מישהי אבל כאלה שלא בגיל פשוט לא מסתדר לי...
מה שגרם לי לכתוב את הפריקה הזאת פשוט אתמול באתי הביתה חזרה מהעובדה אחרי החדר כושר כבר באיזה 4 ומשעמם רצח כולם עובדים...זמן שמאוד הייתי רוצה נגיד לנצל לחברה או משהו

למעלה