באסטד בארה"ב אז הנה קצת מקפליי

SurfeR Babe

New member
באסטד בארה"ב אז הנה קצת מקפליי

למי שיטש היטס בפופוורלד יום ראשון יש הופעה של מקפליי That Girl, היה איתם ראיון קצרצר למי שראה שבוע שעבר. רציתי להודיע אבל המחשב שלי היה בתיקון... דאגי כמובן לא אמר מילה, דני אמר אחת או שתיים כי לא ממש יצא לו לדבר. בעיקר הם סתם דיברו על איזה בנות הם יכולים להשיג ואיך שהארי פוטר (יעני דניאל רדקליף) ירד עליהם או משהו אז הארי אמר שהוא הארי פוטר האמיתי כי יש לו צלקת בצורת זיגזג בצד של הראש וקוראים לו הארי והכינוי של אמא שלו זה פוטר וסתם הם היו חמודים כרגיל... כדאי לכם *אהם*להשיג*אהם* את הראיון כי הוא ממש טוב ומצחיק אני עוד שניה שמה תמונות

SurfeR Babe

New member
הנה התמונות

זה היה פופוורלד ממש טוב כי מיקיטה יצאה לחופשה (הראיון עם מיקיטה כי היא עשתה אותו לפני שהיא עזבה) אז זאתי מהסיסר סיסטרס הייתה במקומה ובצ'ארט פרדיקשנס היו הבנים מהלהקה שלה, כל אחד אומר על שיר אחר, אז הם כל הזמן אמרו "איים דה בסט גאי אין דה גרופ" וזה היה ממש מצחיק

SurfeR Babe

New member
שמתם ../images/Emo23.gif שדני תמיד לובש ארוך?

הרבה פעמים שכולם לובשים קצר הוא לובש ארוך.... כמו פה

SurfeR Babe

New member
הוא לא מכניס את האצבע שלו לפה של

טום כאן הוא סתם הצביע עליו איזה חצי שעה...

SurfeR Babe

New member
וזה מה שקרה אחר כך...

מיקיטה אמרה לטום איזה שווה זה להגיד איים טום פרום מקפליי, אז הוא אמר שזה לפחות יותר טוב מלהגיד איים הארי ממקפליי (שמתם לב שהם כל הזמן יורדים אחד על השני?) אז היא אמרה שהיא שמעה שהוא יוצא עם מישהי ואז היא אמרה אה לא זה הארי אז הוא הוציא לו לשון

SurfeR Babe

New member
כאן שאלו אותם אם הם אטאצ'ט אז הם...

התאטצ'ו... חחח התחברו קיצר

Air Hostess

New member
זה היה ממש מצחיק..

ואז טום אמר שהוא ידע שמישהו יעשה את זה

SurfeR Babe

New member
מה שהארי עושה זה מה שהם עושים

אחרי שהם מדברים עם מישהי מפורסמת (שלרוב יותר מבוגרת מהם) והיא הולכת

SurfeR Babe

New member
כאן הוא מצביע על הצלקת זיגזג שלו

ואחרי זה טום מזיז את השיער שלו ומראה אותה אבל אין לי תמונה של זה וגם בכל מקרה לא רואים ממש משהו

SurfeR Babe

New member
תמונה אחרונה

איזה שירשור מבולגן יצאאאא אוף ניסיתי לעשות אותו מסודר........ טוב לא משנה פעם הבאה... חחח

just jenny

New member
כל הכבוד על ההשקעה!! ../images/Emo24.gif

למרות שאני לא מעריצה כל כך את מקפלי... אבל יפה מצידך!!

SurfeR Babe

New member
חחח אין בעד מה...

רק חבל שההופעה תהיה בפלייבק... איזה לא קשורה הייתי עכשיו

למעלה