באסטד נכנסו עםThunderbird למצעד

sk8tergirl

New member
באסטד נכנסו עםThunderbird למצעד

של גלגל"צ. לחצו כאן על מנת להצביע.

סתיוית

New member
OMFG

עכשיו שכולם יקשיבו לי, ויקשיבו לי טוב! יש לנו הזדמנות מצוינת לגרום לבאסטד להצליח פה בארץ! אני מתכוונת להצביע 50 פעם ביום! (זה פסדר אני כבר רגילה לזה...) אבל חיבים להצביע מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, כי בכל זאת אנחנו לא כאלה הרבה, למרות שבזמן האחרון הצטרפו הרבה. אז כל מי שרוצה שיצליח שיצביע כמה שהוא יכוללללללללל! אגב, תודה

חחחח איזה חמודה!!

רגע באיזה שעות יש את המצעד של גלגלצ משיהו יודע?!? ונ.ב חזר לי המחשב כן כןתוך יום! =} רק חבל שהרסו לי את הרגע הזה..:(

DesertRose7

New member
ממה שאני הבנתי..

בימי שבת יש ב-4 את הגירסה הנורמלית (טופ 20) אבל תבדקי לפני.. כי אני לא 100%

fight star

New member
*מבולבלת*

לא הבנתיייי....הם אשכרה במצעד או שרק ראיתם אותם בעיתון איפה שאפשר לבחור בין כל מיני זמרים? כי אתן יודעות, זה שהם מופיעים שם לא אומר הרבה על אם הם ממש יושמעו בגלגלצ... היה גם את בלו במצעד ולא השמיעו אותם בכלל (אולי פעם אחת...וסורי על ה"אשכרה")

DesertRose7

New member
OMG

אין לי יותר מזה להגיד.. זה אומר שהעורכים בגלגל"צ מחבבים ואפילו יותר אתצ באסטד.. אויט אני מאושרת!!!!!!!!!! ורק אל תתחילו לפנטז על הופעה.. כי זה לא אומר כלום עדין..חחח..

סתיוית

New member
אנלא מפנטזת על הופעה

כי גם אם יהיו מפורסמים פה כמו לא יודעת מה- לא תהיה הופעה. אבל מה שכן - הם יתפרסמו פה, יהיה עליהם חומר, הם יושמעו ברדיו! אז ווקשע להצביע- והרבה!!!!!!

למעלה