באסת המילואים

רחלילי

New member
באסת המילואים

אז ככה אני קוראת על הבני זוג שלכם שנמצאים שם... ומה, ביום שישי קיבל בן זוגי צו ל-33 ימי מילואים שיחלו עוד חודשיים. אז יש לי חודשיים להתבאס מזה ועוד 33 יום להתבאס בתוך זה. זהו. אין מילים להביע את גודל הבאסה.

ניקול3

New member
אוי חמודה, join the club... ../images/Emo10.gif

זה באמת נורא נורא מבעס. ארז שלי אמור לצאת בעוד חודש ל-24 יום... (אבל אני עדיין מקווה שהוא יקבל ביטול או דחייה
) נעביר את זה כאן ביחד, תהיי חזקה

רחלילי

New member
תודה!

אני מה זה מקווה. ואגב ביטול או דחיה לא חשבתי אל זה. הלוואי. אייל יצא למילואים ראשונים בחייו (הוא היה בקבע) זמן מאד קצר לאחר החתונה וזה היה מה זה מבאס. ועכשיו שוב. איזה באסה. נו טופ מה שנשאר זה לקטר ולדאוג.

אתי@

New member
ואני מרחרחת את המתקפה על עירק

נראה לי שהמתקפה מתקרבת בצעדי ענק
גם הבעלוש קיבל מילואים וכמה מחבריו, וגם כל הגברים של הפורום הזה, לאט לאט מצטרפים לשורות המילואימניקים.

שמופית

New member
כן.... גם תמיר יוצא למילואים...

אבל אנחנו עוד מקווים שידחו לו או יפצלו או משהו. הוא ייגש ביום חמישי לולת"ם. הבאסה היא שהוא בתפקיד מאוד חיוני בחברה שלו, שגם ככה מנסה להחזיק את הראש מעל למים, ואין לי מושג איך יסתדרו בלעדיו חודש שלם, בפרט שיש איזה פרוייקט חשוב על הפרק, שאם הוא יצליח, החברה תוכל לנסוק
ודווקא עכשיו, הצבא רוצה אותו. אני חושבת שצריך קצת להתחשב במצב. החודש הזה שהוא לא יהיה, יכול להרוס את החברה ולהוציא 10 אנשים לרחוב, ועם המצב הכלכלי של היום, זה פשוט עצוב ! (איזו מלודרמטיות באמצע הלילה....)

danonit

New member
אין פה נשות ג´ובניקים?

נשמע כאילו כל הבעלולים בפורום קרביים לאללה... רק הבובון שלי ג´ובניק?

Ronnie*

New member
אני, למזלי.

אחרי שסבלנו קשות לאורך חלק מהשירות הצבאי (פרידות ארוכות וכואבות של שלושה שבועות כל פעם), עכשיו כיף לנו - אורי עושה מילואים קרוב לבית, כמו עבודה, וחוזר כל יום. שרק ימשיך ככה ולא יחליטו לשלוח אותו לאיזו אבטחה פתאום...

אתי@

New member
אני ../images/Emo9.gif אשת ג´ובניק

אבל יש לו תפקיד מאוד חשוב

למעלה