באסת וירוס הבטן

שירי71

New member
באסת וירוס הבטן

סתם כזה אני כבר יומיים עם וירוס בטן מעצבן לאללה ומעיק למדי וזה מעיק במיוחד כי אתמול הלכתי בבוקר לעבודה ולא יכולתי להשאר וזה היה סיפור ארוך כי טכנית קצת קשה לי לחזור באמצע היום הביתה... והיום קרה אותו הדבר וזה גם קשור במלא אי נעימויות ודברים שעלי לבטל ממש ברגע האחרון וזה ממש לא לעניין. ומאד חלשה וכאלה. ומצד שני אני בבית וכאן אז זה מעלה חיוך על פני.... מקווה שכולכם בריאות (אם כי ככל שאני שומעת יש המון אנשים חולים בזה סביבי).

fila

New member
שירי, תרגישי טוב../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

Aאלינור

New member
גם אני חולה...

(אולי בגלל אתמול). והעוזר עוד מעט בא ואין לי כוח שהוא יהיה כאן ולסדר בשבילו את הבית. דרך אגב, עוד מישהי כאן מסדרת בשביל העוזר/ת את הבית? תמיד צוחקים עלי על זה.

שירי71

New member
יו, תרגישי טוב ושלחתי לך מסרונצ´יק.

ואני אגב לא מבינה מה זה לסר לפני שהעוזר בא את לא היחידה ששמעתי שעושה זאת וזה עדיין ממש מוזר לי.

אתי@

New member
החלמה מהירה ../images/Emo101.gif

ואם כבר מדברים על דיאטות, אז גם זו דרך נהדרת להתחיל דיאטה. תתפסי את השוונג של הוירוס ותצמצמי כמויות אוכל... פעם הייתי ממש חולה, גם איזה וירוס בבטן, וירדתי כל כך הרבה במשקל שכבר תפסתי את הגל ובמשך כמה חודשים שמרתי בטירוף לא לאכול שטויות. זו היתה דרך נהדרת להתחיל דיאטה

שירי71

New member
תודה, אתמול מצאתי כאן בחצר צמח קטן

של.. נענע!!!! זה מאד שיפר את מצב התה.

שירי71

New member
תודה לכן... לצערי ממשיכה לאכל כרגיל

והכי צחוקים זה שבגלל שאני "חולה בבטן" אז בנזגוי אמר שצריך לשתות קולה שהיא לא דיאט הבנתם??? ואז אני אוכלתי ליעוגה כי ליד קולה צריך מתוק לאיזון... זה המצב, בנות. ואני לא רואה אותו הולך למקום טוב כלשהו.

שמופית

New member
שירי ואלינור - תרגישו טוב !

ואגב שירי, בקשר לקולה - זו צריכה להיות קולה בלי גזים !!!

kisses

New member
אוי תרגישי טוב שירי ../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif

עם את רוצה בואי לצאט אני שם

שירי71

New member
תודה לכולכן!

כבר הספקתי ללכת לעבודה לקצת ולחזור המצב משתפר אני מקווה....

למעלה