באפיית עוגה - הוספת קפה שחור כאבקה תח? או כמשקה מורתח?
bali New member מנהל 5/7/16 #2 נראה לי שעדיף מיצוי של הקפה במים גם מבחינת מרקם (לא גרגירי בעוגה) וגם מבחינת טעם מרוכז. רק לקחת בחשבון שזה נוזלים לעוגה ולהפחית מנוזלים אחרים אם יש, או לשים יותר חומרים יבשים אם התערובת תצא דלילה מדיי.
נראה לי שעדיף מיצוי של הקפה במים גם מבחינת מרקם (לא גרגירי בעוגה) וגם מבחינת טעם מרוכז. רק לקחת בחשבון שזה נוזלים לעוגה ולהפחית מנוזלים אחרים אם יש, או לשים יותר חומרים יבשים אם התערובת תצא דלילה מדיי.