באפי אני הזדעזעתי... והערה על אלקטר

YONI567

New member
באפי אני הזדעזעתי... והערה על אלקטר

אז למי שקורא ולמי שסתם רוצה לשמוע..... בכל מקרה יצאה מיני סידרה או סידרה חדשה לקומיקס של באפי והיא נקראת- "באפי- סיפורי קוטלות" והוא משלב עלילה של באפי ועלילה של קוטלת מהעבר העוסקות באותו שד... אז ככה לרעיון יש המון פוטנציאל והמון אבל התוצאה בררררר נגעלתי בטירוף ואני מכיר את עצמי בטח אני אקנה גם את חוברת מספר 2 משתי סיבות- הציורים שעוסקים בבאפי מדהימים, ממש ממש מהממים, למרות זאת אלו שעוסקים בקוטלת מהעבר מחרידים..... והסיבה השנייה אולי זה עוד ישתפר..... בכל מקרה לגבי הציורים, אני ינסה לצלם אחד (אין לי סורק, לצערי) ולהראות כמה טובים הם אבל הבעיה היא שהחוברת מתחלקת חצי חצי (בערך, באפי מקבלת פחות) והציורים של באפי הם כאלה עדכנים ומודרנים והציורים של הקוטלת השנייה נראים כאילו הפליץ (מודר להגיד את זה כאן נכון) את זה הצייר של אלקטרה (עוד סידרה עם ציורים מחרידים שבא למות, כל אחד יכול לעשות כתם שחור ולהגיד שזה ראש)..... בכל אופן..... תחליטו בעצמכם מי שקרא מוזמן לחלוק על דעתי או להצטרף אליה..... מה שכן אם יחליפו את הצייר של באפי וישמיו את זה של באפי- סיפורי הקוטלות, זה יהיה מצוין

YONI567

New member
הציורים המכוערים באותה החוברת

ממש מזעזע לדעתי לפחות.... לגבי מה שאמרתי על אלקטרה יש לי רק את חוברת 8 וכרגע אני לא מתכוון לקנות עכשיו בלי קשר לעלילה... הציורים שבחוברת ממש מחרידים הכל מלא צלליות ולמרות שאני בטוח שזה בכוונה זה נורא מטומטם כי לא רואים פנים ולא מבינים גפיים אבל הכי חשוב זה הפנים שמלאות בשחור, למה זה טוב?!?!?! ממש עצבן אותי ובגלל זה גם לכך לי המון זמן לקרוא את אלקטרה כי זה פשוט מכוער....

Silver Surfer

New member
לפי דעתי

הציורים של באפי פחות יפים (הם נראים כאילו לקחו אותם מאיזה סידרה מצוירת בערוץ 6) מאשר הציורים השניים (שנראים ריאליסטים הרבה יותר)

The Flash

New member
גם אני קראתי את החוברת הזאת

חוברת נחמדה ציורי באפי ממש יפים ובאמת השניים הרבה פחות אבל רעיון נחמד ואיך זה הגיע לשם זה גם נחמד, מראים כמה קמצן המנהל שקונה ארונות בני 50 שנה חחח

effigy

New member
הציור של באפי מזכיר לי את הTAS של

סברינה... הוא מנגאי משהו

למעלה