באפי/ספייק או באפי/אנג'ל

Chosen One

New member
באפי/ספייק או באפי/אנג'ל

היי, אני חדשה פה! עברתי קצת על ההודעות פה ושם כדי להיות מעודכנת במה שקורה בפורום החביב הזה. שמתי לב שלאחרונה יש המון מלחמות ספאפים-קרוסים. שזה לא רע, זה אפילו מעניין. ואני חושבת שמה שעומד מאחוריי זה זה תוכניתו הגאונית של ג'וס לגרום לנו להתווכח על זה ולהעלות טיעונים, כככה הוא בנה את זה, שיהיו שליליים וחיוביים בכל צד. לדעתי הכל תוכנן מראש בראשו המופרע של אלוהים, שרצה שייווצר מצב כזה. אז חשבתי, בתור חדשה לפתוח כאן לא בדיוק דיון. בלי הערות נגד הוא הערות בעד. פשוט שכל אחד ייכתוב את הסיבות שלו ללמה הוא חושב שבאפי וספייק יותר טוב או למה באפי ואנג'ל יותר טוב. ככה שכל אחד ייתן סיבה או כמה ללמה הוא חושב שהזוג צריך להיות ביחד. אז אני אתחיל.

Chosen One

New member
../images/Emo58.gifבאפי ואנג'ל../images/Emo58.gif

כאן לכתוב את הסיבות עם הספויילרים

Chosen One

New member
../images/Emo58.gifבאפי וספייק-../images/Emo58.gif

כאן לכתוב את הסיבות עם הספויילרים

Chosen One

New member
1.

ספייק לעולם לא יעזוב את באפי, לא חשוב כמה היא תפגע בו

(זה גם לרעתו של ספייק.

ולטובתו של אנג'ל. חשוב לדעת מתי צריך לעזוב. אבל אני אפסיק להפריע, ואתן לך להמשיך בטיעונייך) ואל.

../images/Emo58.gif עונה 6 נכון

הוא היה צריך לעזוב כשהוא הבין כמה הוא פוגע בה... אנג'ל עזב כי הוא הבין שלבאפי מגיע מישו יותר טוב שלא יפגע בה ובלה בלה בלה... וספייק באמת לא יותר טוב וכן פוגע בה אבל הוא אנוכי מידי כדי לעזוב.

|../images/Emo25.gifאנגל ובאפי ....../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כי אני לא יכולה לנסח את זה יותר טוב ... הם פשוט משולמים ביחד וזה שזה אהבה אסורה זה עושה את זה להרבה יותר .... אני יודעת שיש את גם בין באפי וספייק אבל אנג'ל תמיד היה אהבת חייה של באפי הוא אהבת הראשונה והאחרונה ......

למעלה