הפעם נתפסתי, לא מעט בעזרת הצפייה בפורום הזה, אצפה בכל שבע העונות
nimrodds2022 Member היום ב- 17:35 #1 הפעם נתפסתי, לא מעט בעזרת הצפייה בפורום הזה, אצפה בכל שבע העונות
טוני החתול Well-known member מנהל היום ב- 18:43 #2 מזל שיש לי יכולות עריכה ותיקנתי את הכותרת שלך ככה שהיא תהיה נכונה - קוטלת ולא ציידת (לא משנה מה דיסני+ אומרים) ותהנה. זאת הסדרה הכי טובה בעולם.
מזל שיש לי יכולות עריכה ותיקנתי את הכותרת שלך ככה שהיא תהיה נכונה - קוטלת ולא ציידת (לא משנה מה דיסני+ אומרים) ותהנה. זאת הסדרה הכי טובה בעולם.
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 20:38 #3 נכתב ע"י טוני החתול: מזל שיש לי יכולות עריכה ותיקנתי את הכותרת שלך ככה שהיא תהיה נכונה - קוטלת ולא ציידת (לא משנה מה דיסני+ אומרים) ותהנה. זאת הסדרה הכי טובה בעולם. לחץ כדי להרחיב... פעם לפני הרבה שנים רבתי על זה בויקיפדיה היה אפשרי אז לכל אחד להיכנס ולשנות מה רשום. אז שיניתי ואז הם שינו בחזרה. ושוב שיניתי והם שוב שינו בחזרה..
נכתב ע"י טוני החתול: מזל שיש לי יכולות עריכה ותיקנתי את הכותרת שלך ככה שהיא תהיה נכונה - קוטלת ולא ציידת (לא משנה מה דיסני+ אומרים) ותהנה. זאת הסדרה הכי טובה בעולם. לחץ כדי להרחיב... פעם לפני הרבה שנים רבתי על זה בויקיפדיה היה אפשרי אז לכל אחד להיכנס ולשנות מה רשום. אז שיניתי ואז הם שינו בחזרה. ושוב שיניתי והם שוב שינו בחזרה..
טוני החתול Well-known member מנהל לפני 6 דקות #4 נכתב ע"י רוב הזמן נח: פעם לפני הרבה שנים רבתי על זה בויקיפדיה היה אפשרי אז לכל אחד להיכנס ולשנות מה רשום. אז שיניתי ואז הם שינו בחזרה. ושוב שיניתי והם שוב שינו בחזרה.. לחץ כדי להרחיב... עדיין אפשר לדעתי לכל אחד להכנס ולשנות. אם כי המון שנים לא ניסיתי. אולי אני אנסה
נכתב ע"י רוב הזמן נח: פעם לפני הרבה שנים רבתי על זה בויקיפדיה היה אפשרי אז לכל אחד להיכנס ולשנות מה רשום. אז שיניתי ואז הם שינו בחזרה. ושוב שיניתי והם שוב שינו בחזרה.. לחץ כדי להרחיב... עדיין אפשר לדעתי לכל אחד להכנס ולשנות. אם כי המון שנים לא ניסיתי. אולי אני אנסה
רוב הזמן נח Well-known member לפני 2 דקות #5 נכתב ע"י טוני החתול: עדיין אפשר לדעתי לכל אחד להכנס ולשנות. אם כי המון שנים לא ניסיתי. אולי אני אנסה לחץ כדי להרחיב... עכשיו הם שינו והוסיפו את שניהם
נכתב ע"י טוני החתול: עדיין אפשר לדעתי לכל אחד להכנס ולשנות. אם כי המון שנים לא ניסיתי. אולי אני אנסה לחץ כדי להרחיב... עכשיו הם שינו והוסיפו את שניהם