בארבי כפר סבא - 1/5/08

פיסיקה ב../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר צבי פלטיאל, המנהל את צמ"ד - "צעירים במדע" ועוסק במחקר אקדמי ותעשייתי בתחומים שונים וביניהם: פיסיקה גרעינית עיונית, שפופרות גלים, תהודה מגנטית גרעינית, פיסיקה רפואית, גלאים לקידוחי נפט ועוד יגיע להתארח בפורום נוער שוחר מדע בשעה 15:00. בואו להשאיר לו שאלות בתחומי הפיזיקה השונים בפורום: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=2010&msgid=116132947

michalkl1

New member
והנה ביקורת מהופעה מדהימה של מאיר בכפר סבא |ב

מאיר בנאי על התופים, הקלידים וגם לבד אל מול המיקרופון היה נפלא אתמול בבארבי כפר סבא. שילוב מוחץ של הופעה קולית מול קהל חם ואוהד. הקלילות והצניעות שלו עם הגיטרה, בלטו אל מול העומק של שיריו. לנו נדמה היה כי בז'אנר הזה של רוק יהודי ישראלי מאיר בנאי הוא המלך.הפשטות, הניקיון, העדר הפוזה והמלודיות המופלאות עושות אותו ליחיד ומיוחד. הלהקה נתנה הופעה נהדרת, מדויקת, סוחפת. בלט לנו עד כמה הלהקה מעריכה ואוהבת את מאיר. מינון של שירים חדשים וישנים ואהובים היה בדיוק לטעמו של הקהל, אשרייך צעקו לו הברסלבים באולם, פעמיים הוא חזר להדרן, לבד ללא הלהקה והעניק לנו איכות מזוקקת ללא פשרות. ההופעה הזו במועדון הקטן בכפר סבא נתנה לנו חוויה אינטימית ששום דיסק לא יכול לחקות אותה. תודה מאיר, אוהבים אותך !

neciha1

New member
ההופעה בבארבי

הייתי והתאהבתי...הופעה שנגועת במיתרי הנשמה, כפי שמאיר פורט על המיתרים....יישר כוחו לדיסק הבא

אמא נחה

New member
והנה רשימת השירים ../images/Emo13.gif

כמו שכבר רשמו פה ההופעה היתה באמת מרגשת.... מאיר עלה לבמה במראה קצת "יובלי" (מלשון יובל בנאי...) - משקפיים, זיפים,רזה משהו (נכון שהוא רזה?!) ועם הקול המדהים שלו...... והנה רשימת השירים (לא זוכרת את שמות השירים אז בחלק זה ציטוט...): איילת חן כפלח הרימון שמע קולי אהבה קצרה (בעיבוד יפה יפה!!!) כמה אהב אותה...את יופיה..... (מתה על השיר הזה) בשדות הירוקים- שם המלאכים... שלום לך דודי המשחק בקוביה אח"כ היתה הפוגה קלה והוא כיוון את הקלידים או משהו כזה...וברקע איזו בחורה פיטפטה והוא חיכה לה שתסיים לדבר...
זה היה ממש מבדר...הוא אמר לה משהו כמו: "את יכולה לדבר כמה שאת רוצה... באמת! אני מרשה לך!" ואז הוא ניגן לבד על הבמה את: רק מאהבה גשם (פה כמעט התעלפתי...באמת חוויה רוחנית ההופעה שלו) לך אלי אל נורא עלילה עננו תגידי אש תגידי מים לב סדוק עכבר העיר עכבר הכפר (עם הפיזוז הידוע שלו...הוא חייב לעבוד על עניין הריקוד
) אל תלכי מכאן פה הם ירדו מהבמה וחזרו להדרן עם: שער הרחמים ושוב ירדו מהבמה. האורות נדלקו והאנשים התחילו לעזוב... רק שכמה חברה מאחד השולחנות התחילו למחוא כפיים כשהמתופף עלה לפרק את התופים - ופשוט לא הפסיקו. עד שבסוף מאיר אכן עלה שוב (לבד, עם בירה וסיגריה), ושאל: "מה , אתם רוצים עוד???" כשהבהרנו לו שכן (ברור!!!), הוא אכן שר (לבד), את : אצלך בעולם, ואת שירו של שפשף.... נהננו מאוד מאוד!!! בדרך חזור עצר אותנו שוטר לביקורת ושאל מאיפה אנחנו חוזרים וסיפרנו לו שמהופעה מדהימה מדהימה של מאיר בנאי וחבל שבמקום לבוא הוא עומד ברחובות חשוכים באזור תעשיה של כפר סבא.... לא נראה לי שהוא הבין מה הסיפור שלנו
המון תודה לפורום על הכרטיסים!!! ולמאיר - כמובן!

איף

New member
תודה על הסיקור ../images/Emo24.gif

הוא איש יקר ומצחיק.
ואני ממש אוהבת הופעות בבארבי כפר סבא
...יש משהו במקום הזה.

ms pizza

New member
איזה יופי-תודה רבה רבה על הסיקור

אני מקנאה שלא הייתי שם.הייתי 3 פעמים בהופעה של שמע קולי וכל הופעה הייתה מיוחדת ושונה. גם השירים היו נשמעים כל פעם שונים ומיוחדים.האיש באמת לא מפסיק להפתיע. איזה כייף בירה וסיגריה ? לא בריא... תודה שוב על הסיקור ויאללה תצטרפי אלינו פה לכתוב בפורום. שבוע מצויין

TEENAGER1

New member
תודה על הסיקורים!

ורק רציתי לציין שהזיפים זה מן הסתם בגלל ספירת העומר..

למעלה