בארבע מילים...

PortnUcci

New member
בארבע מילים...

וואוו, וואוו, פאקינג וואוו!!!!!!! ירושלים רעדה היום בלילה, אני לא חושב שנראתה בעיר הופעה כזאת, ואני לא ירושלמי אפילו. חיבור מדהים בין כל funset, קרולינה, והשטיינים!!! אחחח.... לא בא אפילו ללכת לישון, מהאדרנלין... ואגב, אם מי שביקשה הנחיות לתל אביב קוראת את זה, לפנות אליי בבקשה.

T a S h A

New member
../images/Emo45.gif

היה כל כך מקפיץץץץ...
לילה טוב.

singlestroke

New member
בנאדם, אני מזדהה איתך !

וכל מי שהיה שם אתמול מזדהה איתך. פאנקנשטיין יודעים לעשות את זה, לא משנה למי. והחיבור עם פאנסט היה בכלל מטורף. כנס לגלריות תבדוק תמונות.

mosesg

New member
היה פשוט הופעה מעולהה!!!

כל מי שלא בא הפסיד.. ואני חייב לציין.. שפאנקנשטיין שולטים! עם כל הכבוד ובאמת שיש המון המון כבוד לפאנסט- אחלה להקה, פאנקנשטיין ללא ספק שלטו על הבמה!!

T a S h A

New member
הנה אח של נטע..../images/Emo8.gif

האמת שאין לי הרבה כבוד לפאנסט.. רק חיכינו שהם יסיימו שיר כל פעם. ואתם מוזמנים לסקול אותי באבנים חח.. פשוט אי אפשר להשוות לפאנקנשטיין בכלל

noa08128

New member
סקילה

פאנס להקה מעולה לא פחות
יוצרים מוערכים ללא ספק. מוזיקה מקפיצה לא פחות לא אישי
נועה

PortnUcci

New member
מסכים too

פאנסט מקצוענים אחד אחד, והחיבור ביניהם לפאנקישטיין, פשוט מדהים, לג'מג'ם במשך איזה עשר דקות ושזה יהיה מדוייק, מקפיץ ו...אין לי עוד מילה, זו יכולת מיוחדת.

singlestroke

New member
וואו כמה שזה נכון.

היה איזה קטע שהם ג'ימג'מו באמת בערך עשר דקות, ואז ישר נכנסו לג'אם של FunKey. וואו כמה שהשתגעתי.

הייתה הופעה בתזונה. ../images/Emo110.gif

הופעה ראשונה שלי של פאנקנשטיין, ואלוהים - כמה שנהניתי... שעתיים של מוזיקה איכותית משובסט. כתבתי ביקורת על ההופעה בפורום ערוץ 24. ומעבר ללהגיב על הביקורת, אתם מוזמנים לפורום

למעלה