בארהב אני לא רואה סימן רציני לחולשה בבורסות
לפני יום שישי זה נראה לי כמו סיכוי טוב לאיזשהוא מימוש, אפילו לא גדול לפני המשך כלשהו.
אבל הנה הגיע רמז חזק מאירופה לאפשרות להזרמות נוספות של כספים ( זה כמו הרצת מניות חח) והנה יום שישי בום למעלה.
לאן זה הולך?. כרגיל אין לדעת... זה הימור.
מי שבונה על ניתוח טכני בלבד סופו להכשל.
אפשר להבין שהודעה פתאומית כמו שהיתה למשל אתמול על הרמז להזרמת כספים באירופה, מעפיה את השוק למעלה חזק, וזה יכול להמשך עם עוד הפתעות גם למעלה גם למטה...
צריך להבין שזה ממש עסק של הימורים (כמעט נטו).
אני אישית חושב שצריך לפעול בצורה מינימלית, ולחכות להזדמנויות ברורות יותר .
הבורסה שם בארהב סגורה ביום שני לפי מה שהבנתי (יום הנשיא).
כלומר עד יום שלישי , שחקני אופציות המעוף יכולים להריץ את הבורסה איך שבא להם ללא בעיות עד יום שלישי.
להזהר ,כשהשוק יתהפך (מתי שזה יקרה) , אנחנו כבר מכירים ויודעים איך הוא יודע לעשות את זה באגרסיביות
לפני יום שישי זה נראה לי כמו סיכוי טוב לאיזשהוא מימוש, אפילו לא גדול לפני המשך כלשהו.
אבל הנה הגיע רמז חזק מאירופה לאפשרות להזרמות נוספות של כספים ( זה כמו הרצת מניות חח) והנה יום שישי בום למעלה.
לאן זה הולך?. כרגיל אין לדעת... זה הימור.
מי שבונה על ניתוח טכני בלבד סופו להכשל.
אפשר להבין שהודעה פתאומית כמו שהיתה למשל אתמול על הרמז להזרמת כספים באירופה, מעפיה את השוק למעלה חזק, וזה יכול להמשך עם עוד הפתעות גם למעלה גם למטה...
צריך להבין שזה ממש עסק של הימורים (כמעט נטו).
אני אישית חושב שצריך לפעול בצורה מינימלית, ולחכות להזדמנויות ברורות יותר .
הבורסה שם בארהב סגורה ביום שני לפי מה שהבנתי (יום הנשיא).
כלומר עד יום שלישי , שחקני אופציות המעוף יכולים להריץ את הבורסה איך שבא להם ללא בעיות עד יום שלישי.
להזהר ,כשהשוק יתהפך (מתי שזה יקרה) , אנחנו כבר מכירים ויודעים איך הוא יודע לעשות את זה באגרסיביות