בארהב: ברנה דאוול חוזרת לעלית

cubano1

New member
בארהב: ברנה דאוול חוזרת לעלית

ברנה דאוול, שהיתה לרגע חברה בנבחרת ארהב לאליפות העולם אך לא זכתה להתחרות . באותה אליפות ב2013, מרתה קרולי נתנה למקיילה מרוני להתחרות על כל ארבע המכשירים, לצד סימון ביילס וקיילה רוס, במה שניתן לתאר כהחלטה תמוהה ואף נבזית.
לאחר ההשפלה, דאוול קיבלה צ'אנס נוסף ב אמריקן קאפ 2014, אך לא הלהיבה ו החליטה להתמקד במכללות.
כעת פורסם שהיא תאבק על מקום בנבחרת ארהב לגלזגו 2015, כאשר ברור שריו על הכוונת.
דאוול היתה עובדת מקבילים מחוננת, אך אף פעם לא התלבש לה עד הסוף... נקווה שבסיבוב הזה הכל יעבוד לה כמו שעון.

ksm345

New member

היי האמת שאני קוראת סמויה כבר זמן מה בפורום ואשמח להצטרף
אין לי שום ניסיון עצמאי בהתעמלות (חוץ משלוש שנים מאוד חובבניות כשהייתי קטנה) אבל אני אוהבת לצפות בספורט..
מקווה שיצליח לברנה אבל יש לי ספקות בגלל התחרות הכל כך קשה בארה"ב.. בכל מקרה שמחה שהיא לפחות מנסה! אם תצליח להחזיר את האמנאר שלה בזמן זה בהחלט יעלה משמעותית את הסיכויים שלה.

zuxitani3

New member
אם היא תצליח להיות עקבית

על המקבילים יש לה סיכוי, לגבי AA אני לא יודעת. כמו שאמרת עכשיו נכנס הגל של הצעירות וכולם מתחרים על מקומות לריו.
אני עוד מקווה שאליזבת' פרייס תתגעגע ותחזור.

cubano1

New member
ובאשר למקבילים

לא יודע אם יש לארה''ב מתמחה שיכולה להגיע לפודיום באליפות עולם.
יש הרבה טובות, אבל ביילס ורוס יכולות ביום טוב להעפיל לגמר, אבל לא לקחת מדליה.
אני בספק אם דאוול תוכל לספק את הסחורה הזאת, אבל זה מה שהיא צריכה להביא. תרגיל שמסוגל להתקרב ל 16

אשטון לוקליר..ומדיסון קושיאן

ולדעתי אין לברנה סיכוי.
היא מאוד לא עקבית מעולם לא הייתה עקבית. מחבבת אותה מאוד בתור מתעמלת אבל באמת לא רואה איך היא מצליחה להשתלב בתמונה

cubano1

New member
אוי, שכחתי מאשטון...

צודק. גם עם תרגיל מושלם, ברנה דאוול תהיה פחות מרשימה מהקוים של אשטון לוקליאר

הבעיה עם האמריקאיות שרואים את רובן פעמיים שלוש בשנה, ואז הן יוצאות מהתודעה

zuxitani3

New member
אני דווקא עוקבת אחריהן כל הזמן

אשטון לוקליר נראית לי קצת משעממת.
יש לה הרבה קונקשנים יפים בין הברים אבל היא לא עושה שום דבר מעניין או מרשים באמת.

זה אולי נראה עזיבות לא משוגעות ולא קשות

אבל יש לה מהדרגות קושי הגבוהות בעולם וראיתי שהיא משדרגת.
אבל בכל מקרה עם כל זה. לדעתי היא לא תהיה בנבחרת ארהב. יש כל כך הרבה בנות שיש להן מה להציע בקרב רב.
אולי ב2020 עם נבחרת של 4 ושתי מתמחות היא יכולה.
מרתה קרולי תעדיף לוותר לדעתי על חצי נקודה ולשלוח מישהי שיכולה לתרום בקורה קפיצות וקרקע.

ksm345

New member
בהחלט

גם לפי דעתי דגלאס, קי ורוס די מכסות את המקבילים בשביל אליפות העולם, ואם יחליטו לקחת מתמחה זו בטח תהיה לוקליאר

למעלה