בארה"ב עדיין 1 במרץ THANK GOD

darklighter

New member
בארה"ב עדיין 1 במרץ THANK GOD../images/Emo190.gif

[You can call me Dean]
סורי הייתי חייבת
וכיוון שההודעה של אתמול נמחקה וכואב לי הראש מאוברדוז של קפאין [זה הגיע למצב שהייתי נחמדה לסהר ושלחתי לו תמונות של הבנות שהוא אוהב
] אז אני אגיד את זה עכשיו: מזל טוב לג'נסןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מאחלת לו שימשיך לאכול כל כך הרבה בסדרה ועדיין לשמור על גוף שווה
[טוב נו להרביץ לשדים שורף המון קלוריות] ושיבוא לחגוג בארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ שיהיה לו יומולדת על טבעי שמח ושבת שלומות ושבוע שלומות ושוחודש שלומות ושנת שלומות וחיים שלומות יעשה עוד פרקים%%#%$$#%% והרבה!!! ועכשיו הוא כבר לא בעשור שלי
אבל מה זה לא רואים עליו
[התמונה לקוחה מהקומונה שלקחו אותה מלייבג'ורנל או משהו]

darklighter

New member
תיחנק טוב?../images/Emo69.gif../images/Emo190.gif

ואפשר לחשוב כמה השקעתיXDD

darklighter

New member
אני אהיה ממש ביץ' אם אני לא אשתף אותכם../images/Emo190.gif

בזה
זה קיבל בפייסבוק דירוג 6 וזה לא מוצדק:/ אנשים לא מעריכים אמנות

רעותוש02

New member
מזל טוב לו...

אמא שלי בבית חולים....לא קשור אבל רציתי לחלוק ואין לי מושג גם למה...

darklighter

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gifהחלמה מהירה לאמא שלך../images/Emo101.gif../images/Emo23.gif

ואל תהיי מדוכאת מדי בגלל זה תהיי חזקה ואם תראי לה שאת חזקה ולא עצובה היא תרגיש טיפה יותר טוב ולפחות תסבול פחות... ואם כבר אתן דתיות/מסורתיות תנסי להתפלל או משהו [אני לא ממש יודעת איך עושים את הדברים האלה אבל העיקר שתרגישי שעשית משהו]... כמו שאמרתי במסנג'ר... אל תלחצו ותתבאסו מזה יותר מדי, ואל תפחדו מכלום...כבר קרה שאנשים התעוררו לחיים אחרי מוות קליני של חצי שעה [שזו דוגמא מאוד חיצונית אבל זה רק מראה ששום דבר לא סופי].

riktal

New member
תחזיקי מהעמד ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo22.gif

אמא שלי אושפזה לפני שנתיים לניתוח בלב שלא צלח בסופו של דבר. אני יודעת כמה זה קשה, אבל חשוב להחזיק מהעמד ולא להראות לה כמה את מודאגת. כשאת לצידה, תתנהגי כרגיל: תצחקי, תחייכי וכדומה (למרות שאני יודעת שזה קשה). אם את תהיה חזקה - גם היא תהיה חזקה ותתגבר על הכל.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמה שאני רציתי להגיד ולא ידעתי לנסח../images/Emo190.gif

למעלה