בארוחת ערב

אבא גאה

New member
בארוחת ערב

היום שוחחנו עם עוד שלושה זוגות (לשניים מהם יש ילדים בגילאי העשרה) שוחחנו על פתיחות עם הילדים ועל כמה שזה חשוב לצייד אותם במידע על אמצעי מניעה ועל אחריות ועל מחלות ועל הריונות. אמא אחת סיפרה שכשבנה בן ה-14 הלך למחנה קיץ היא ארזה לו חבילת קונדומים... יחד עם זאת כולם שם (חוץ מהאנחנו) אמרו שגם כשילדהם יהיו בני 18+ וגם אם יביאו הביתה בן/בת זוג שהם יחד כבר למעלה משנתיים (יעני רציניים) וגם אם ידען כבר בוודאות שהם מקיימים יחסי מין - לא ירשו להם לישון באותו חדר. לא מוזר? או שזה רק אני?

פרח7

New member
וכשהם יהיו נשואים

יהיה מותר להם לישון ביחד בבית ההורים? אם כן, זה מוזר... אם לא, זה מוזר...

אבא גאה

New member
עכשיו אצלי

חמש בבוקר ואני לא נרדם. ואצלך? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו?

והם גם חושבים...

שבגיל 18 ילד בכלל ישאל אותם? במיקרה הטוב יכבד את דעתם... במיקרה הגרוע יחפש גן ציבורי... אז מה יצא להם מזה?

אבא גאה

New member
זהו בדיוק

הם נתקעו והודו שהם יודעים שהילדים שלהם יקיימו יחסי מין בגנים ציבוריים, במושבים של מכוניות, במסיבות זחוחות של חברים, במועדוני לילה.... ועדיין הם בסירוב האידיוטי הזה "לא מתחת לקורת הגג שלי, בבית שלי רק לי מותר לקיים יחסי מין".. ואני כל הזמן מקווה נורא שאף פעם לא יצא לי משפט כזה "בבית שלי" כי אני נורא רוצה שהילד שלי תמיד ירגיש שזה הבית שלו. אמא שלי, תמיד כשהייתי מדבר איתה בטלפון והיא היתה שואלת איפה אתה והייתי עונה "בדרך הביתה" היא היתה אומרת :"יופי, תוך כמה זמן תגיע?" ולא משנה שזה היה 12 שנה אחרי שכבר היה לי בית משלי....

למעלה