בארים עם רדיוהד...

Longbow 3

New member
בארים עם רדיוהד...

שלום! רציתי לשאול האם ישנם בארים או מועדונים באיזור ת"א שידועים בהשמיעם שירים של רדיוהד ובכלל,רוק יותר "שקט", כמו אואזיס,צ'ילי פייפרס,טראביס,קולדפליי וכו'... במידה וכן,אשמח לדעת היכן הם נמצאים ומה מומלץ יותר/מומלץ פחות.. תודה..

el kortito

New member
יש משהו...

אני לא ממש מכיר מקומות שזה עיקר המוסיקה בהם אבל אני יכול להמליץ על מקום בשם בית הבירה באלנבי יש שם מלא בירות מעניינות מהחבית ומבחינת מוסיקה יש שם מוסיקה ממש טובה הרבה פרוגרסיב מכל הסוגים וזה... אבל מה שרלוונטי יותר לך זה שממש זורמים שם עם מה שאנשים מבקשים לשמוע אם תבקש רדיוהד בטוח ישימו לך כי זה גם בסגנון שלהם. ולא ישימו את קריפ או קארמה פוליס. ישאלו אותך איזה שיר או איזה אלבום ואני די בטוח שיש להם את כולם. בכלל יש להם מלא מוסיקה שם. אחד האנשים שכרגע עובד שם המון למיטב ידיעתי (בשם מיכאל) היה או עדיין בפורום הזה ותמיד שמח לראות מישהו שמבקש רדיוהד.

shmuelr

New member
אני לא חושב שאואזיס ורדיוהד זה רוק שקט. אלא

להפך. דווקא ל2 הלהקות שציינת יש סאונד מאוד צווחני וצורם שברוב המקרים לא הכי נעים לשמיעה במקום רוגע.

Longbow 3

New member
תודה רבה..

האמת היא,שכבר הספקתי להיות שם פעם עם חברים, ויותר מזה,השמיעו את In Rainbows בזמן שהיינו שם ולמעשה מאוד נהניתי,אפילו יותר מזה..חח העניין זה שהייתי בטוח שזו הייתה השמעה חד פעמית,שממש במקרה אותו ערב שמו את זה,כי זה היה בדיוק באמצע השבוע.. לכן,אשמח לדעת על עוד מקומות,ולאו דווקא השמעה מסוג שכזה, אם ישנה הופעה שבה להקה מבצעת קאברים לשירים של רדיוהד או של מוסיקה בסגנון(מהלהקות שציינתי,ואחרות..),אשמח מאוד לדעת מזה, ושוב,תודה רבה!!
לגביי ההערה האחרונה בשרשור,לדעתי הכל יחסי,יש שירים ויש שירים, רדיוהד,מבחינתי לשמוע בכל מצב,בכל מקום,בכל מצב רוח..שוב,יש שירים ויש שירים..מכאן או מכאן,להגיד שלרדיוהד יש "סאונד צווחני וצורם",זו הערה שלא מתקבלת לי על הדעת,מצטער..

למעלה