בארשבעים במדי קבוצות אחרות

בארשבעים במדי קבוצות אחרות

זה לא משהו חדש אבל אני לא זוכר שרשור בנושא. המשחק נגד מכבי חיפה מתקרב וכמו בכל שנה, אלפי אוהדים של מכבי חיפה יגיעו לוסרמיל. חלקם הגדול לא יעשה את כל הדרך מהכרמל ובחזרה אלא מבאר שבע עצמה. מדובר בעיקר באנשים שגדלו פה ולא אוהדים את הקבוצה של העיר שלהם. כמובן שמכבי חיפה אינה הקבוצה היחידה שיש לה אוהדים באר שבעים. מה לדעתכם גורם לאנשים לאהוד קבוצות מערים אחרות? (לא תמיד קבוצות יותר מצליחות אם כי זאת נראית הסיבה העיקרית) מה אפשר לעשות נגד זה?

מוצארט

New member
הדבר הראשון שעולה לי בראש זה

ניהול נכון ואטרקטיבי אם הייתה לנו קבוצה אטרקטיבית, עם אצ' נורמלי, כרטיסים חינם בבי"ס בעיר, ו"שחקנים-סמלים", הפסקה של מכירת השחקנים המאסיבית (ברדה, בונפלד, חיים), תחזיר את האטרקטיביות לקבוצה. זה לא רק כדורגל. תמיד היו לקבוצות ה"גדולות" אוהדים בכל הארץ: בית"ר, מכבי ת"א, ומכבי חיפה, ככה זה. נכון, זה הפסד רק שלנו, והרבה עבודה לז'ינו, או לגולדמן, או לברבי...

לדעתי...

אנשים אוהדים קבוצות אחרות כי: אם הם ילדים בטווח גילאי 13 אז בגלל שהקבוצה מרחוק אלופה או מחזיקת גביע. אם הם נערים בטווח גילאי 16 -17 אז בגלל שהם רוצים להיות חלק מ"החבר'ה" ולאט לאט הם מבינים שזו הקבוצה שהם אוהבים. מטווח גילאי 19 ומעלה זה כבר לא נתון לשליטת אף אחד.הם כבר מספיק גדולים כדי לדעת מספיק טוב מי הקבוצה שבלב שלהם.

RED OR DEAD BS

New member
הם תמיד מחפשים את ההצלחות

אני זוכר שבימי בית"ר מלא חברים שלי היו צהובים, ואף אחד לא ירק לכיוונה של מכבי חיפה, כיום יש יותר ויותר ילדים קטנים, זה מתחיל מ-7-6 שראו את חיפה מצליחה ואימצו אותה כקבוצה האהודה עליהם. לפי דעתי יו"ר שחושב לטווח רחוק, חייב להשקיע באוהדי הסביבה, לארגן הסעות, מחירים מוזלים, שמההתחלה יראו הפועל ב"ש וישארו הפועל באר שבע, אנחנו הקבוצה הגדולה בדרום עם פוטנציאל אוהדים ענק, הבעיה שאנחנו לא יודעים לממש אותו.

למעלה