באר שבע- באים?

darling2

New member
הייתה הופעה מעולה!!../images/Emo13.gif

אחרי מלא זמן שלא הייתי בהופעה של רונה, ושהייתי בספק אם לזאת בכלל אגיע.. אז למזלי הגעתי..ונהנתי ממש!
הפלייליסט לפי מה שאני זוכרת ולא לפי הסדר: אגם קפוא במערכת הדם גלויה המעיין הזוהר הפעם האחרונה נס הקול שקורא לי טיול בהיר לחיות נכון מיהו המיילל ברוח earthquake candy says
עיניים זרות שינה ישנה עשר שניות wait מקווה שלא שכחתי אף שיר... היה כיף, רונה שיחקה אותה שלמה ארצי וביקשה שמשהו יביא לה מגבת לשים על הכתף זה היה משעשע..
הברקה היה מלא! אווירה אינטימית ממש! היה מקסים! הלוואי וזאת לא הפעם האחרונה בדרום.. זהו אני חושבת..רונה מקסימה.

DeepThoughts

New member
רונה-בארקה ב"ש- היה מעולה

רונה earthquake שלמה ארצי זיעה מגבר נופל- למה לא באתי קודם-החליפה חולצה. המקום היה מלא (כבוד- רונה בואי עוד) יש לי תמונות והקלטתי את ההופעה (אני אשמע ואחליט אם זה ראוי לשיתוף) לילה טוב:)

DeepThoughts

New member
גם אם תצטרכו לשמוע את הדיבורים של השולחן?

שאלה: מתי בפעם האחרונה היתה הופעה בלי מבול אבל עם איירטקוויק

bזוהר

New member
היה earthquake?!?!

נראה לי שלפני המון שנים הייתה הופעה שהיה earthquake...מענין מה עבר על רונה. מה זה שלמה ארצי זיעה מגבר נופל למה לא באתי קודם החליפה חולצה? מה זה אומר? מחכה שתעלי את התמונות... וכמובן את ההקלטה אם זה אפשרי.. מה היא שרה?היו עוד שירים מיוחדים?

DeepThoughts

New member
כן

אני עובדת על זה. הכל יהיה בסולסיק עוד מעט היתה אחת שצרחה בטירוף "פתחי לי את הדלת" והיו שצעקו אירטקוויק ומבול ואז היא אמרה: זה בעצם אותו דבר, ואז פתאום שרה אירטקוויק זיעה: היא הזיעה מאוד וביקשה מגבת ואח"כ דיברה על שלמה ארצי בקיצור, סבלנות.

misheani

New member
וואו, פתחי לי את הדלת...

אמן, אמן, אמן. ציפיה מטורפת ויהיה נחמד אם תבצע גם את "אהבה מופרעת" ואת "אי" שעשתה בערב שירי רחל חלפי.

0mroosh

New member
היא חצי חיקתה.

חיקוי סטייל הג'ינג'ית המכוערת שבוכה בקליפ מתוך ההופעה של שלמי בקיסריה.

misheani

New member
לא זוכרת...

הופעת ההשקה לדיסק הראשון בבארבי ב 2004 היתה עם מבול, ועם ארת'קווייק בתור הדרן ההדרנים. אחרי זה היה ארת'קווייק אולי עוד פעם-פעמיים, גם כן בהדרן, לא במקום מבול, לא זוכרת איפה...

DeepThoughts

New member
האמת חששתי שיהיו 8 אנשים בלחץ

והיו הרבה. ועוד אנשים שבאו אמרו שהם לא חשבו שיהיו הרבה אנשים. כל אחד רוצה את הרונה שלו לעצמו

למעלה