באר שבע- באים?

DeepThoughts

New member
לא כתבתי ממש על ההופעה

ההופעה היתה טובה מאוד בטוחה אני שהיא תגיע שוב לבראקה, אולי בשנה הבאה/בדיסק הבא ואולי בפעם הבאה לא יהיה לה כ"כ חם והגיטרה לא תשחק דום שתיקה. כן רונה למה לא עשית את זה קודם? ולשנה הבאה בקיסריה הבנויה (מעניין אותי אם מישהו/מישהי אסף/אספה את המגבת המיוזעת? חחחח) ד"א פרופ' ניסים קלדרון הגיע באיחור אופנתי

ועוד משהו

אין על הקהל של הדרום. פשוט תענוג. נראה לי שגם היא הייתה די מרוצה מהעניין, אני טועה? סביר להניח שתחזור. אולי עד אז הברקה ילמדו סופסוף לעשות סאונד כמו שצריך.. למרות שחוץ מתקלות קלות אתמול נשמע בסדר גמור.. שזאת התקדמות גדולה :]

מיץ פזי

New member
למה הגיטרה שחקה דום שתיקה...?

ומי זה ניסים קלדרון? (מוכר לי השם אבל אין לי מושג מי זה...)

DeepThoughts

New member
פרופ ניסים קלדרון- מאוניברסיטת בן גוריון

כנראה ידיד של רונה או משהו הוא הזמין אותה להופעת התנדבות שהיתה, והיא הודתה לו חברתי-שמאלני מקורב לעמוס קינן גם, משהו כזה

noa08128

New member
ואיי סוף סוף :)

בהחלט הגיע פיצוי הולם לדרומיים בדמותו של earthquake... אני מקווה שהיא תגיע יותר לדרום, שנה הבאה אני עוברת לשם :) באמת חם בימיים האחרונים. תימן זה כאן. ליל קסום

0mroosh

New member
מדהימה לי את השחלות, בחיי. ../images/Emo13.gif

יש משהו מנחם בלהגיע להופעה לאחר המון זמן שלא. חצי-בתולי. המקום היה מפוצץ, רונה זלזלה ואמרה שקרוב לוודאי שכל הקהל סטודנטים. היא הייתה מלאה בביטחון עצמי, בחוש-הומור ובזיעה. מפאת המחמאות שהרעיפה על קהלה, החליטה זו לבצע מה שנבקש. היה מפתיע לשמוע שירים נידחים מפיותיהם של הקהל הבאר-שבעי. תו"כ שכיוונה את הגיטרה, התחילה לנגן קצת מקסיוס ואחרי שניונת התחרטה וביצעה את Earthquake. אורגזמה בצנצנת. רק בלי הצנצנת. כיף טהור כזה. ולסבי. היה מקסים.

DeepThoughts

New member
אתה לקחת את המגבת עם הזיעה, נכון?

ולא יכלה היא לעשות גם את קסיוס וחמסין ופתחי לי את הדלת שההיא צרחה בחיי

0mroosh

New member
כן. אני גם משפשף את ערוותי עם המגבת. כזה

אני, מתמסר. נראה לך? לא נגעתי במגבת הזו. סביר להניח שהיא הריחה כמו פשטידת תרד מהולה בבירה. היא אכן לא יכלה. אך יצאה מלכה.

מיץ פזי

New member
ביום שאני אראה את חמסין בהופעה

אני אוכל למות בשקט
שיר שאני לא שומעת בריפיט, אבל כל פעם שאני שומעת אותו אני בעולם אחר.

0mroosh

New member
וחוצמזה, מישהו שם לב לשולחן הסדר

המוזר שהיה בצד הבמה בבארקה? D:

DeepThoughts

New member
כן, מה זה היה לעזאזל?

ועוד המשיכו להגיש להם אוכל בזמן ההופעה

0mroosh

New member
אין לי מושג. זה היה מצחיק. וחרוסת.

יתכן שזו הייתה מחווה כלשהי לוועד עובדים מצומצם, או משהו. בהתחלה נכנסו אנשים עם מגשים מכוסים בנייר כסף, והייתי בטוח לרגע שחזרנו לימים באם יושבי המעברות הדרומיים הגיעו לאירועים תרבותיים עם עוף וכבש לנשנוש.

למעלה