ההופעה היתה טובה מאוד בטוחה אני שהיא תגיע שוב לבראקה, אולי בשנה הבאה/בדיסק הבא ואולי בפעם הבאה לא יהיה לה כ"כ חם והגיטרה לא תשחק דום שתיקה. כן רונה למה לא עשית את זה קודם? ולשנה הבאה בקיסריה הבנויה (מעניין אותי אם מישהו/מישהי אסף/אספה את המגבת המיוזעת? חחחח) ד"א פרופ' ניסים קלדרון הגיע באיחור אופנתי
אין על הקהל של הדרום. פשוט תענוג. נראה לי שגם היא הייתה די מרוצה מהעניין, אני טועה? סביר להניח שתחזור. אולי עד אז הברקה ילמדו סופסוף לעשות סאונד כמו שצריך.. למרות שחוץ מתקלות קלות אתמול נשמע בסדר גמור.. שזאת התקדמות גדולה :]
בהחלט הגיע פיצוי הולם לדרומיים בדמותו של earthquake... אני מקווה שהיא תגיע יותר לדרום, שנה הבאה אני עוברת לשם באמת חם בימיים האחרונים. תימן זה כאן. ליל קסום
יש משהו מנחם בלהגיע להופעה לאחר המון זמן שלא. חצי-בתולי. המקום היה מפוצץ, רונה זלזלה ואמרה שקרוב לוודאי שכל הקהל סטודנטים. היא הייתה מלאה בביטחון עצמי, בחוש-הומור ובזיעה. מפאת המחמאות שהרעיפה על קהלה, החליטה זו לבצע מה שנבקש. היה מפתיע לשמוע שירים נידחים מפיותיהם של הקהל הבאר-שבעי. תו"כ שכיוונה את הגיטרה, התחילה לנגן קצת מקסיוס ואחרי שניונת התחרטה וביצעה את Earthquake. אורגזמה בצנצנת. רק בלי הצנצנת. כיף טהור כזה. ולסבי. היה מקסים.
יתכן שזו הייתה מחווה כלשהי לוועד עובדים מצומצם, או משהו. בהתחלה נכנסו אנשים עם מגשים מכוסים בנייר כסף, והייתי בטוח לרגע שחזרנו לימים באם יושבי המעברות הדרומיים הגיעו לאירועים תרבותיים עם עוף וכבש לנשנוש.