באר שבע

חגיתלו

New member
באר שבע

מישהו מכם שמע על "הבאר"? זה חוג מד"ב ופנטסיה שפועל כבר 7 שנים באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע. אני במקרב זאת שמרציה אותו :) בכל אופן - רציתי לדעת אם יש כאן חבר'ה שמגיעים לבאר או מעוניינים להגיע פעילויות של הבאר אם הן תעסוקנה בחומריו. כי הבעיה שלי כרגע היא שלא מספיק מהחב'רה (לפחות לא אלו שאני מכירה אישית) קראו את חומריו כדי לקיים הרצאה לא מספיילרת, אבל אם יש כאן אנשים שזה מעניין אותם אני אוכל לארגן הרצאה כזו. בקיצור -באר שבעיינים - התפקדו!

Palass

New member
../images/Emo45.gif

גם אני... רק תווך (ככה כותבים?) גילאים יותר מבוגר וממש לאו דוקא על חומריו אבל אני אשמח לדעת עוד מידע

חגיתלו

New member
קצת על הבאר

אז מה עוד אפשר לספר על הבאר? יש לנו שני ימי פעילות בשבוע: בימי שלישי בשעה 20:30 יש הרצאות על עניינים שונים של מד"ב ופנטסיה ויום שלישי האחרון של החודש מוקדש להרצאות אסטרונומיה בשיתוף האגודה הישראלית לאסטרונומיה. בימי רביעי באותה השעה יש הקרנות של הסדרות בבילון 5 (עונה 4) ו"על טבעי". אין הגבלת גיל, אבל מכיוון שהבאר פועלת בקמפוס מרבית המשתתפים הם סטודנטים או בוגרי האוניברסיטה. יום שלישי הקרוב תהיה הרצאה על אסטרונומיה ויום שלישי אחרי זה תהיה ככל הנראה הרצא שלי על "סוף העולם בפנטסיה". אם אתם מעוניינים בפרטים נוספים הכי טוב זה להצטרף לרשימת התפוצה שלנו וכך לקבל מייל שבועי עם כל האירועים שאנחנו מארגנים. כפי שציינתי - עד עכשיו לא ערכנו הרצאות על "חומריו" כי אני חושבת שאין לזה מספיק קהל ואני לא רוצה לעשות ספויילרים. המיל שלי [email protected]

חגיתלו

New member
טל"ח

שמע, אני לא יודעת מה קרה פעם, אבל אני מבטיחה לך שאם תשלח מייל אלי עכשיו אני אוסיף אותך לרשימת התפוצה.

חגיתלו

New member
אבק - עוד מלה ממך ואתה יכול לשכוח

מהרצאה! וממאמר! ומכל דבר אחר שאתה מסית אותי לעשות. דרך אגב נטעש - שמתי לב למוטו שלך לגבי דמון טיגריס - למה את חושבת שיהיה לך כזה דמון ? (השאלה היא קדם להרצאה שאני אכין על דמונים, אם כל מיני מנהלי אתרים ופורומים לא יעצבנו אותי)

האבק

New member
הוא לא בצד של אף אחד

כי אף אחד לא בצד שלו

האבק

New member
../images/Emo6.gif סוף סוף!

חיכיתי שמישהו יבין את זה ויגיב
מצטער, זה פשוט היה מתבקש.

האבק

New member
נשמע מעניין

חבל שאני ממש לא בארשבעי (בעצם...חבל?) בכל מקרה למי שהולך - תהנו!

yael ziv

New member
באמת נשמע מעניין!

אך אני קצת (הרבה) רחוקה.. בהצלחה בכל אופן!

למעלה