באתי התרשמתי, אמצתי

באתי התרשמתי, אמצתי

שלום לכולן, הלילה ליל שישי, נמאס מהצ´אטים דפדפתי ברשימת הפורומים, וגיליתי את הפורם הזה, חייבת להודות התרשמתי מהמידע שאתן מעבירות מהפירגון ומהחיבה, כחולת שופינגמאניה מבטיחה להכנס חהתעדכן ולעדכן ואולי גם להתחבר איתכן, ממש נחמד ונעים כאן אצלכן, ישר כוח

may24

New member
ברוכה הבאה.....

ואני בטוחה שלא תרצי לעזוב כאן זה כמו בית קטן באינטרנט אז תהיי בקשר מאי

מאי היקרה

אכן את צודקת נעים לחזור ולראות את ברכתך , חן חן, שבוע מקסים לכן, אגב בזכותכן אני בדרך לעונות עכשיו, רוצה מעילללללללללללללל אדום

may24

New member
תותחית....

לכי וקני לך את המעיל וספרי איך הוא ואולי אני יהיה בעקובתייך....אם יישאר לי אחד:) ותתחדשי לך מאי

מעיל אדום

טוב מאי המתוקה, יש לי מעיל דמוי עור בצבע אדום, חתיכי וקצר, לא הולך עם מכנסים שיש בהם לייקרה, אבל עם מחויטות וג´ינסים הוא פיצוציייי, על הדרך קניתי סריג, שתי חולצות וג´ינס שחור עם הפלקציות מודרניות וחתיכיות, לסיכום בחנות עונות המבחר לא רע, שווה להכנס, ו,,,,,50% הנחה, אושר, אהבה ובריאות

DREAM111

New member
היי תותחית ברוכה הבאה

עכשיו בעונות יש כל מיני מבצעים מדליקים. אני קניתי שם מכנסים משהו חבל"ז קבלתי עליהן מזה מחמאות מכולם. אני יברר בדיוק איך הן נקראות ואני ממליצה בחום רב.

שלומלומות למנהלת הפורום

תודה על קבלת הפנים, חייבת להודות שכייף לבקר כאן, ובמיוחד לקבל תמידדדדד תגובות ממאי המקסימה

may24

New member
תותחית מתוקה

תתחדשייייי איזה יופי שמחה שמצאת בגדים מגניבים בהחלט לעונות יש מבחר מאוד מוצלח של בגדים גם אני בדרך לשם בעוד כמה ימים.... אולי גם אני אקבל מעיל? את יודעת עד מתי המבצע? ובאיזה מידות הוא קיים? שלך,מאי

מאיוש

חן חן, את בטוח תקבלי מעיל, כי פשוט מגיע לך, המבצע לא מוגבל עד כמה שהבנתי, אני לקחתי מידה 44, כנראה המידות דיי גדולות וראיתי שם עד 42, רוצי תקני ותהני.

may24

New member
זה קטן לא?

המידות שציינת ממש קטנות אני מידה 46 איך זה שאין מידות יותר גדולות אני ייתקשר לעונות ואשאל תודה על המידע שלך, מאי

למעלה