באתי לבקר את אני כותב .ואני פוגש פה

gidi2005

New member
באתי לבקר את אני כותב .ואני פוגש פה

את חברי ממפלגת העבודה .מה אין תומכים בקדימה פה ?

כולם מוזמנים לכתוב כאן :)

דע תמיד, כי מספר המגיבים קטן בהרבה ממספר הקוראים - כך גם בפורום מפלגת העבודה. בדרך כלל תוכל לראות רק את המגיבים הקיצונים, כי הם מטבעם מושכים אש ותגובות :) הפורום הזה פתוח לכל מי שמעוניין להביע דעתו תוך עמידה בכללי תפוז אנשים ותקנון הפורום, לא משנה למי הוא מצביע :)

:) אני לא מוותר כל כך מהר -

ההסטוריה מלמדת להיות סבלנים ושקולים. אני לא חוגג את התרסקות שינוי או ירידת המנדטים של העבודה - ובטח שלא מתעסק בקונספירציות, נבואות שוטים ונביאי שקר :) שיהיה לכם בהצלחה. אני לא מזלזל באף ציבור. ומי יתן והמדינה תצעד קדימה לעתיד טוב יותר!

אתה מוזמן תמיד להצטרף למהפך החברתי

אני בהחלט רואה בך אדם ראוי, וזאת בניגוד לזה שאתה קורא לו המנהיג החדש שלך.

ElvisAlive

New member
אתה מוכן להסביר לי מה זה

בדיוק המהפך החברתי? רציני כל הזמן אומרים ואני לא מבין. אני מצפה לתגובה עם תשובה רצינית.

ElvisAlive

New member
כמובן שאין הסבר

אתה אפילו לא יודע על מה אתה מדבר. מהפך מהפך ואתה לא יודע על מה ומה.

ElvisAlive

New member
ברור שאין לך מה להגיד

כי המהפך זאת סתם סיסמא. אתה אפילו לא יכול להגיד במה המהפך ועל מה אתה מדבר.

לי תמיד יש מה להגיד

והמהפך רחוק מאוד מלהיות סתם סיסמא, אתה תגלה את זה בקרוב מאוד, אך אחד לא יכול לעצור את המהפך הממשמש ובא, אפילו לא גאידמק.

ElvisAlive

New member
כשהמהפך הוא בלתי נראה

וקורה בלי שאף אחד שם לב ולא משנה כלום, אז באמת קשה לעצור אותו.

רוצה לטעום קצת מהמהפך אלביס?

תצפה היום בערב בשעה 21.30 בערוץ המדע (ערוץ 8) בתוכנית "בחזרה לתחתית", ואני מבטיח לך שתטעם קצת גם אתה מהמהפך הממשמש ובא...

gidi2005

New member
אני הסביר לך .אלוויס .מהפך חברתי זה

דבר ראשון חמלה .מהפך חברתי הוא חיסול העבדות .שבה אנשים מנוצלים עיי הפאודלים .והם אנחנו האריסים שלהם .לדוגמא שרון הוא פאודל זקן ואנחנו האריסים שלו .עכשיו תבין .שרי אריסון פיטרה 900 עובדים בבנק הפועלים .לא בגלל שלא צריך אותם .ומה עשו ?לקחו עובדים מחברת כוח לא בני אדם .נתנו להם נניח 50 שח על כל ראש .ולאריסים נתנו 18 שח לשעה .את ההפרש שילשלו לכיסם חברות הכוח לא בני אדם על גבם של העובדים .עכשיו לא תגיד שבנק הפועלים לא מרוויח .סכומי עתק הוא מרוויח כל שנה .אז תגיד לי מה כואב לה לשרי הזאת ?שבמקום שהבנק ירוויח 2מיליארד שח לשנה הוא ירוויח רק מליארד ותשע מאות מיליון שח.והעובדים ימשיכו להתפרנס בכבוד לאחר כל כך הרבה שנות עבודה .אבל לא העניים הגדולות של העשירים אינן יודעות שובע .הם רוצים עוד ועוד ועוד ועוד .וכך זה בכל הענפים .כי מה שרי יודעת מה זה 18 שח לשעה .עם כפית זהב היא נולדה .כך ביבי כך סילבן שנשוי לעשירה ושכח מהיכן הגיע .וכך כל ממשלת הליכוד שהיתה אמורה לייצג את אלו שהעלו אותם לשילטון .ושרון שנתן גיבוי לביבי ואולמרט שישב כל השנים בממשלה .ופתאום שהוא מרגיש את האדמה בוערת תחת רגלו הוא התחיל פתאום להיות נגד ביבי .ולכן עמיר פרץ רוצה להעלות טת שכר המינימום .על מנת לחסל את העבדות .דבר שיגרום להנעת המשק מכיוון ובסופו של דבר האנשים ישתמשו בתוספת הכספית הזו לקניית מוצרי צריכה ומי יהיהנ ?כמובן התעשינים שהכסף יחזור אליהם ואף יקלטו עובדים חדשים לספק את הביקוש .זה מהפך אחד לדוגמא .ואגב באמריקה ובאנגליה העלו את שכר המינימום תבדוק אותי .וזה עובד יפה מאוד הכלכלות שם הן בטרוף .אז המהפך בדרך אחי .

ElvisAlive

New member
דבר ראשון

שרון תמיד היה נגד ביבי. הם אף פעם לא היו חברים טובים ופתאום נהיו יריבים. דבר שני, העלת שכר מינימום לא יפתור את בעיות הכלכלה. כשאין שיגשוג כלכלי כלום לא יעזור. אם פותרים את בעית הביטחון, ותהיה יציבות בארץ המשקעים יתחילו לחזור ויתחיל שיגשוג כלכלי. יהיו יותר עבודות ופחות עניים. הביטחון משפיע על הכלכלה. ועוד משהו שאני לא מבין. למה החליטו שפרץ מביןם כלכך גדול בענייני האלה? הוא בסך הכל היה יושב ראש הסתדרות שעשה שם הרבה בעיות. אם ראית את התוכנית של בולדוזר היית רואה איך הוא ברח מהעובדים שהוא כלכך דואג להם כשהם רק רצו לדבר איתו.

למעלה