באתי לבקר ולשאול שאלה

klod bokevski

New member
באתי לבקר ולשאול שאלה

בזמן האחרון סבבה התקשורת סביב וועידת אנאפוליס, שהיה ברור לכל העולם ששום דבר לא יכול לצאת ממנה למרות הצהרות מרגשות של שני הצדדים, כצפוי, לא קרה שום דבר ממשי חוץ מסיפוק כותרות ב YNET לעוד יום יומיים וזה מתקשר לשאלה שלי לפני הוועידה היו יציאות מענינות של מנהיגי הקיצוניים בשני הצדדים, הרוצחים מהחמאס צעקו שאבו מאזן בכלל לא נציג של העם הפלסטינאי והבטיחו שלא יהיה שלום גם תמורת וויתורים הבארברים שלנו מצידם נהנו גם הם מהבמה הציבורית בהצהרה אחת שזכורה לי (רב שאני לא זוכר את שמו) אל תדאגו, שלום לא יהיה כאן! זהו ציטוט מדויק, מדבריו של רב במועצת יש"ע שימו לב, לא "אין שלום בתנאים" לא "אין שלום כל עוד מגרשים יהודים" סתם, "אין שלום,לא בא לי טוב" האם אנחנו כבר לא חלק מהמשואה יותר? האם החמאס והימין הקיצוני, נלחמים אחד בשני ולא מסוגלים לחשוב על הפסקה? שנהים לא דיברו בכלל על המישור הפוליטי, ורק הבטיחו לנו עוד מלחמה זה לופ שאי פעם החברה צמאי הדם האלה יוכלו לצאת ממנו?

mike00

New member
אהלן אסף,טוב לראות אותך פה../images/Emo13.gif

בקשר לשאלה שלך,אני אתן לשאר הגולשים לענות על השאלה שלך.... אני כבר התייאשתי....אתמול היה הקש ששבר לי את הגב
אני כבר לא מאמין שיהיה פה שלום......לא ב-20 שנים הקרובות...

klod bokevski

New member
טוב לראות אותך בכלל

האיש ששכח שיש מסנג'ר שורק1 ואני מסכים איתך
לצערי הרב, פשוט לא ברור לי איך יעשו שלום עכשיו

מוחמד5

New member
הלוואי והמחנה המתון משני הצדדים

ישכיל להתעלם מהקיצוניים משני הצדדים ויתמוך בקידום תהליך השלום. שני המנהיגים רוצים שלום (כך לפחות לפי הניאומים שלהם),הרוב בשני העמים צמא לשלום ומחכה לסיום הסכסוך. כוחם וקולם של כוחות השלום והמתונים לא נשמע ,כל מי שרוצה פשרה והתקדמות בתהליך נחשב לבוגד. קשה להתעלם מהקיצוניים,בכל פעם שיש שבב של תקווה הם דואגים ,בדרכים פסולות ולא מתאימות לבני דורנו ,לחרחר מלחמה ושינאה. המאמץ כנגד הקיצוניים צריך להיות מוגבר ואינטיסיבי,צריך לטרפד כל ניסיון שלהם.צריך להחמיר איתם ולא להתפשר. אם זה חמאס, אז אני בעד הכנסת כוח בינלאומי לעזה ולסלק את חמאס משם. ואם זה הימניים הקיצוניים כאן ,ובעיקר המתנחלים,אז שהממשלה תפסיק את הזרמת הכספים אליהם ותעצור את הבניה שלהם. יש מוצא,רק צריך אומץ ותמיכה גורפת של הרוב השפוי.

mike00

New member
מוחה אתה מדבר על קיצוניים כאילו שמדובר רק

בחמאס ובמתנחלים... אתה נחשב קול שפוי במגזר הערבי ולעומת זאת לחלק גדול מאיתנו אתה נשמע קיצוני בדיעותיך... לצערי השלום כרגע לא בר ביצוע...

x

New member
הבחור עושה את תפקידו על הצד הטוב ביותר

מוחה תמזוג כוס "שנפנייה"

gogi000

New member
מי זה איתנו???

אם אתה מתכוון באיתנו לחבורת הימין הקיצוני שמסתובבים בפורום אז אכן הוא נשמע קיצוני בדיעותיו, אבל לחלק השפוי בצד היהודי הוא נשמע מאוד שפוי ומתון. אני נמצא בין יהודים יותר מאשר נמצא בין ערבים, יש לי חברים שהם ימניים בדיעותיהם והם לא מתבטאים בקיצוניות של הכי מתון כאן בדעותיו, חבל הפורום הזה נכשל ביעודו, במקום שיהיה מקום לשיח בין מתונים הפך לחממה של קיצוניים מהימין. בטח עכשיו כולם יתעוררו עם התקפות אישיות
.

mike00

New member
גוגי,אם אתה חושב שאני ימין קיצוני כנראה שבאמת

אין סיכוי לשלום...... אני מוכן לוותר בהרבה נושאים ועדיין צרם לי לקרוא חלק מההודעות של מוחה... ודרך אגב,גם באזני חבריך הימניים אתה אומר שאתה מבין רצח של מתנחלים?כי אם כן אז אני חייב לבשר לך שהם לא ימניים...עבדו עליך.

gogi000

New member
צודק כנראה שאין סיכוי לשלום../images/Emo10.gif

קודם כל כשאמרתי שאני מבין רצח מתנחלים התכוונתי שאני יכול להבין כשפלשתיני מאבד תקווה ופונה לדרך האלימות כשמדובר במתנחלים, אני מתנגד לכל פעולת אלימות, גם כנגד מתנחלים. אגב זוכרים את הסיפור של החוואי שי דרומי שרצח בדווי שפרץ לחוותו, כולכם אמרתם שאתם מבינים את הרצח כי המשטרה לא נתנה לו מענה, זה בדיוק המצב עם המתנחלים, הם שודדים את האדמות של הפלשתינים, המדינה לא נותנת מענה לאותם פלשתינים שנושלו מאדמתם ולכן אלו פונים לדרך האלימות. שנית עכשיו השלום נראה רחוק, אבל אני תמיד האמין בשלום כי ישוע אמר: אשרי רדפי שלום כי-בני אלהים יקרא להם (מתי ה: 9) ואני בתור אדם מאמין חייב לרדוף שלום. בינתיים אני אחיה את החיים שלי, אני מאוד נהנה בהם ואני מקווה שגם אתה נהנה, מאחל לך שתכבוש פסגות(לא אלו של הפלשתינים
) וכשתגיע להיות ראש ממשלה אולי אז תתמתן קצת(אל תשכח לשלוח לי מסר שאבחר בך). בינתיים אמליץ לך להסתכל שניה על המראה שיש לך בחדר, נכון שהיא מלוכלכת?, עכשיו לך לסופר תקנה חומר ניקוי לחלונות, ותנקה טוב את המראה, אולי אז תראה דברים שאתה לא רואה עכשיו.

fifanowftw

New member
הא כן, אנחנו הקיצוניים

ולא אתה שמבין ותומך ברצח ילדים תמימים.

x

New member
לאן רצת עם רצ מוחה ../images/Emo6.gif

בזכותם אתה עובד מדינה...

klod bokevski

New member
האם הרוב בשני העמים רוצה שלום?

בפעם האחרונה שבדקתי החמאס נבחר על ידי העם הפלסטינאי בבחירות דמוקרטיות =/ כששרון (שהוא ראש הממשלה האחרון שנבחר בזכות עצמו) נבחר, האג'נדה שלו היתה ימנית (זה שהוא בגד אח"כ במצביעים שלו ועשה צעדים חשובים,זה משהו אחר) יש מצב שהרוב לא רוצה שלום =/ כמה מוזר שזה נשמע

גידעון1

New member
אני מוכן להאמין שהעם הפלסטיני כן רוצה שלום

ושבחירתו בחמאס נובעת בעיקר על רקע השחיתות שערפאת והפתח עשו בכספי העם הפלסטיני. העם בישראל בחר בשרון כי הוא ראה שהטרור לא נפסק ולכן לא היתה ברירה אלא לבחור בגנרל החזק ביותר.

x

New member
המשת"פ רוצה שלום רק מה הוא פוחד

כך הוא אמר "בוש יכול להחליף שטחים עם מקסיקו" לדבריו, הפלסטינים אינם מחויבים להצהרותיו של הנשיא, וכי "אם בוש מעוניין לדבר על חילופי שטחים, הוא יכול להחליף שטחים עם מקסיקו". בקול ישראל דווח, כי אבו עלא אמר עוד שבהצהרה המשותפת לא באה לידי ביטוי עמדת ישראל. קודם לכן, אמר דוברו של אבו מאזן, נביל אבו רדינה, כי בוועדה לא סוכם דבר המחייב את הפלסטינים, וכי הצהרה משותפת היא הבנה,

x

New member
גם המשת"פ הזה רוצה שלום רק מה הוא פוחד

"בוש יכול להחליף שטחים עם מקסיקו" חבר צוות המו"מ הפלסטיני "סאיב עריקאת" הגיב לנאומו של בוש באנאפוליס. "הפלסטינים אינם מחויבים להצהרותיו של הנשיא"
"הם צוחקים על העם שלהם כל הדרך לבנק"

respecta1

New member
אבל זה ממש לא נכון

עם שרוצה שלום, יבחר במתונים יותר, נקודה.. לא באלה שרוצים לרצוח ולהרוג.. אם הם היו רוצים שלום הם לא היו בוחרים בארגון טרור לבחירות, אלא באירגון "מתון"

respecta1

New member
בהחלט צודק, המחנה המתון צריך להתעלם

מקיצונים כמותך וכמו גוגי, זה מה שהכי מצחיק, השמאל הקיצוני\ לאומנים פלסטינים..קוראים לעצמם מתונים

THE WIZARD 55

New member
אהלן אסף..

שלום לא יהיה כנראה, רק להתראות במלחמה הבאה כנראה שלא יהיה מנוס מאחת כזאת

x

New member
ישראלית חמודה במלחמה הבאה לטובת מי את../images/Emo24.gif

למעלה