באתי לבקר

פורומית

New member
באתי לבקר ../images/Emo6.gif

היי לכולן! שבוע טוב לכן... מה נשמע?? לאחרונה לא הייתי פה הרבה, אבל אני רואה שאתן מסתדרות לא רע:) אני מקווה שהכל אצלכן טוב והולך כמו שצריך, קראיתי קצת את כל ההודעות שהחסרתי ואני חייבת להגיב. עדי, כשקראתי את ההודעה של רזונה, אני מוכרחה לומר שנפגעתי בשבילך!! אולי הייתי נפגעת בשביל כל אחת אחרת במצב שלך כמו שאמרת, אבל יש פה גם קטע אישי (
) זה מה שקורה כשלא חושבים פעמיים לפני מה שמוצאים מהפה, אנחנו פה כל כך מקפידים על מה שאנחנו מכניסים לפה, אני חושבת שבו בזמן כדאי לתרגל ולהקפיד על מה שאנחנו מוציאים מהפה, אם זה לא יותר חשוב אפילו... אז קבלי את תמיכתי, מי כמוני יודעת מההכרות שלי איתך שזה לא ענין של "צומי" על כל דבר אחר, ואת פה אחת החזקות, מעודד ומחזקת, ואנחנו צריכות אותך בדיוק כמו שאת צריכה אותנו, את חשובה לנו!! אבל עדי, נראה לי שלקחת את זה טיפ טיפה קשה מידי, יכול להיות? אז היא אמרה... נו אז? תתחילי לשים פס על מה שאחרים אומרים, חוצמזה שכולנו בני אדם וגם רזונה, ומותר לטעות, היא אפילו התנצלה אחר כך, אז באו נסלח אחת לשניה, ונהיה חברות, אוקי? אוהבת אותכן, מתגעגעת, מחזיקה לכן אצבעות ומברכת את החדשות / חדשים בברכת ברוכים הבאים. ממני, פורומית.

את צודקת... (רוזנה, תקראי!) ../images/Emo9.gif

את צודקת. בהחלט לקחתי את זה טיפ טיפה קשה, פשוט... לא יודעת!!! עיצבנה אותי העובדה שמישהי ככה מנתחת לי ת´אופי בלי בכלל להכיר אותי. אני שונאת כשאנשים עושים את זה!!!! אבל... היא היתה מספיק בסדר בשביל להתנצל על זה, ואני אכן מקבלת את ההתנצלות ואני יודעת שהיא לא התכוונה באמת למה שהיא כתבה, ושהכל נעשה ב"להט הדברים"... וכן, רוזנה היא בנאדם (או שיש לך משהו שאת רוצה לחלוק איתנו?
סתאאאם) וגם היא, מן הסתם, טועה לפעמים... וזאת אכן היתה טעות, אבל מה לעשות- קורה! אז אני סולחת לך, רוזנה...
ואפילו-אפילו-אפילו מבקשת סליחה בעצמי על ההערות הלא יפות שלי. שולם?
מקווה שכן... ופורומית יקרה שלי שאני אוהבת אותה כ"כ- "התגגתי" אליך!!!!! כיף שחזרת... :)) עדי התל-אביבית

פורומית

New member
את יותר זריזה ממני ../images/Emo8.gif

אני רואה שהבנת אותי נכון, כל הכבוד עדי! אמרו לך שאת צריכה להתבגר? שטויות! התגובה שלך מראה על בגרות רצינית, תמשיכי כך, כולנו בני אדם, יהיה בסדר:) אוהבת, פורומית.

היא לא התכוונה כשהיא

אמרה את זה... אני סולחת לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ותודה, מתוקה... אוהבת אותך!!!!!! :) היום אני הולכת לראות סרט עם ידיד שלי והחלטתי עם עצמי: אני ***לא*** קונה פופקורן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההחלטה הזאת גורמת לי להיות גאה...
שני, לאט לאט אנחנו נרד את השלוש קילו האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ממני, עדי התל-אביבית

למעלה