באתי לבקר ../images/Emo6.gif
היי לכולן! שבוע טוב לכן... מה נשמע?? לאחרונה לא הייתי פה הרבה, אבל אני רואה שאתן מסתדרות לא רע
אני מקווה שהכל אצלכן טוב והולך כמו שצריך, קראיתי קצת את כל ההודעות שהחסרתי ואני חייבת להגיב. עדי, כשקראתי את ההודעה של רזונה, אני מוכרחה לומר שנפגעתי בשבילך!! אולי הייתי נפגעת בשביל כל אחת אחרת במצב שלך כמו שאמרת, אבל יש פה גם קטע אישי (
) זה מה שקורה כשלא חושבים פעמיים לפני מה שמוצאים מהפה, אנחנו פה כל כך מקפידים על מה שאנחנו מכניסים לפה, אני חושבת שבו בזמן כדאי לתרגל ולהקפיד על מה שאנחנו מוציאים מהפה, אם זה לא יותר חשוב אפילו... אז קבלי את תמיכתי, מי כמוני יודעת מההכרות שלי איתך שזה לא ענין של "צומי" על כל דבר אחר, ואת פה אחת החזקות, מעודד ומחזקת, ואנחנו צריכות אותך בדיוק כמו שאת צריכה אותנו, את חשובה לנו!! אבל עדי, נראה לי שלקחת את זה טיפ טיפה קשה מידי, יכול להיות? אז היא אמרה... נו אז? תתחילי לשים פס על מה שאחרים אומרים, חוצמזה שכולנו בני אדם וגם רזונה, ומותר לטעות, היא אפילו התנצלה אחר כך, אז באו נסלח אחת לשניה, ונהיה חברות, אוקי? אוהבת אותכן, מתגעגעת, מחזיקה לכן אצבעות ומברכת את החדשות / חדשים בברכת ברוכים הבאים. ממני, פורומית.
היי לכולן! שבוע טוב לכן... מה נשמע?? לאחרונה לא הייתי פה הרבה, אבל אני רואה שאתן מסתדרות לא רע
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)