באתי להודות ולשאול

באתי להודות ולשאול

ראיתי מקודם כי רשומה שלי זכתה בפרס תפוז הזהב אז ראשית מודה לכם. שנית איפה אפשר לראות בתוך הבלוג את סמל הזכייה שאולי ישמע ילדותי אבל מרגש אותי. ושאלה נוספת האם מכל הרשומות שזכו תערך תחרות נוספת או שזו בעצם התחרות של הפוסטים שאהבתם והקוראים אהבו? תודה מכל הלב.

שאלה נוספת

נעלמה מתפוז ראשי הרשומה של ההמלצות כיצד ניתן להמליץ על בלוג מדהים שבהחלט כל רשומה בו מצויינת?

לא התכוונתי לבול

התכוונתי שבתפוז ראשי רשומה שלי מופיעה עם הסמל של הגביע ותפוז 2007 האם זה מופיע בבלוג/ ברשומה כמו כאשר מופיע סמל "בחירת העורך? תודה על תשובותייך.

wranger

New member
"תפוז 2007" לא מופיע ברשומה עצמה

אם הרשומה הופיעה בעמוד הראשי של תפוז, אז לא יהיה לזה שום איזכור ברשומה עצמה (וזה די חבל, אגב, אם מישהו מהבצלאלים קורא את זה). אם הרשומה הופיעה בעמוד השער של הבלוגיה, אז היא מקבלת את בול בחירת העורך ה"רגיל" שנושא את התאריך של אותו יום. בכל מקרה, אייקון ה"תפוז 2007" לא יופיע בתוך הרשומה אלא רק בקישור אליה, בין אם זה בעמוד הראשי או בבלוגיה.

Bezalel P

New member
בצלאל יש רק אחד

זה קצת מסובך מבחינה טכנית לשתול איקון נוסף של "תפוז 2007" ברשומות האלה.

wranger

New member
ואין עוד מלבדו!

לא התכוונתי דווקא לאייקון של תפוז 2007, אלא לבול "רגיל".

Bezalel P

New member
הממ

התכוונת לבול רגיל שיופיע לרשומות שמקודמות בדף הבית?

פושקיה

New member
אני פשוט העתקתי את התמונה מעמוד הבית

ושמתי אותה ברשומה עצמה, כי חשבתי שזה יהיה נחמד לי בתור מזכרת, לראות את זה כשאדפדף בבלוג שלי..

דנטל

New member
../images/Emo45.gif כמו שאני עושה (בעמודה בבלוג דיטי)

ככה גם נשמר לי הטקסט שבעזרתו קידמו, שהוא לא תמיד ציטוט מתוך הפוסט עצמו. זו אחלה מזכרת.

wranger

New member
אה, כמעט שכחתי! - ../images/Emo207.gif

תודה רבה למי שבחר לקדם שוב רשומה שלי מ-2007!

אז אולי....

תמצאו ככה דרך לציין את הזכייה בתוך הבלוג, ולא הבנתי למה קשה לשים בול. במילא אין פרסים אמיתיים אז לפחות בול שיתן הרגשה טובה. או כל איזכור וציון אחר יתקבלו בברכה. תודה.

glitter8

New member
באתי גם אני להודות!

על זכייתי בתור רשומת השנה (אחת מתוך 6?) ושוב המבול של התגובות, המהומה סביב הביצית הקטנה...איזה כיף! תודה!

למעלה