שרה (סוזי)
New member
באתי להציג את עצמי
באתי להציג את עצמי
טוב חלקכם מכירים אותי מהפורומים השכנים, אבל לטובת השאר: אני בת 25 נשואה למחייך, מי שמכיר, ילדתי את אור-אל לפני 6 חודשים. לא אני לא רוצה לחזור לטיפולים כבר עכשיו, מה גם שלא חשבתי בכלל על הריון טבעי עד גיל 10 חודשים בגלל הנקה, אבל 3 חודשים אחרי הלידה קיבלתי מחזור במלוא הדרתו, ומאז הוא ביקר אצלי כבר 3 פעמים כמו שעון. וזה למרות ההנקה המלאה. בגלל המחזור התחילו לנקר לי בראש מחשבות של "הלוואי ויהיה לנו הריון טבעי, פנצ'ר
" הבעיה היא שבנוסף לכל הבלאגן אצלי, אני מבייצת יומיים שלושה לפני טבילה. גילינו את זה בבירורים לפוריות, וכך היה גם במהלך כל הטיפולים, 3 תאום יחסים, 7 הזרעות ו2 הפריות. תמיד בייציתי לפני המקוה. הייתי מאד רוצה לדחות את הביוץ ולתת צ'אנס לטבעי, אבל איך??? לפני הטיפולים לקחתי 3 כדורים עם קבלת המחזור (לא זוכרת את השם) וזה דחה לי את הביוץ, הבעיה היא שהרופא שלי לא מאמין שיש לי סיכוי לטבעי (בגלל מבנה הרחם, רחם דידלפית) ואמר לי לחזור אליו רק כשאני מוכנה לחזור להפריות, דבר שלא יקרה בשנה הקרובה. יש לכם המלצות? האם משהיא כאן דחתה ביוץ? או פנתה לרב להנחיות? אם כן למי? נראה לכן שאני אצליח לקבלאת הכדורים האלו מרופא נשים אחר שלא מתמחה בפוריות? שרה
באתי להציג את עצמי
טוב חלקכם מכירים אותי מהפורומים השכנים, אבל לטובת השאר: אני בת 25 נשואה למחייך, מי שמכיר, ילדתי את אור-אל לפני 6 חודשים. לא אני לא רוצה לחזור לטיפולים כבר עכשיו, מה גם שלא חשבתי בכלל על הריון טבעי עד גיל 10 חודשים בגלל הנקה, אבל 3 חודשים אחרי הלידה קיבלתי מחזור במלוא הדרתו, ומאז הוא ביקר אצלי כבר 3 פעמים כמו שעון. וזה למרות ההנקה המלאה. בגלל המחזור התחילו לנקר לי בראש מחשבות של "הלוואי ויהיה לנו הריון טבעי, פנצ'ר