באתי להראות בתים.... זה חלק מ"רחוב" שתפרתי
M Miss Moo New member 3/3/14 #4 בדיוק "הצצתי" לך בבלוג... מתוקים משהו!!! עם מחירי הנדל"ן היום הבתים שלך הרבה יותר שווים
ש ש מ ש א New member 5/3/14 #12 הי כספית, בגלל הבתים היפהפיים נכנסתי להציץ לבלוג שלך. בגלל השועל המקסים רציתי להשאיר לך שם סימן שהייתי והתפעלתי. בגלל תפוז, כנראה, לא הצלחתי - אז אני כותבת לך כאן, שעבודותייך יפהפיות. ענת
הי כספית, בגלל הבתים היפהפיים נכנסתי להציץ לבלוג שלך. בגלל השועל המקסים רציתי להשאיר לך שם סימן שהייתי והתפעלתי. בגלל תפוז, כנראה, לא הצלחתי - אז אני כותבת לך כאן, שעבודותייך יפהפיות. ענת
T Tנקר בל New member 5/3/14 #13 התאהבתי בבתים שלך בפינטרסט לא ידעתי שאת היוצרת... כל העבודות לך מדהימות. אני מאוד אוהבת גם את היצירות שלך וגם את הלוחות שלך. יש לך טעם משובח.
התאהבתי בבתים שלך בפינטרסט לא ידעתי שאת היוצרת... כל העבודות לך מדהימות. אני מאוד אוהבת גם את היצירות שלך וגם את הלוחות שלך. יש לך טעם משובח.
L lironiparon New member 6/3/14 #14 חכי חכי תראי איך מתווכי נדל"ן יציקו לך בשביל למכור לך את הבתים חחח. ממש ממש ממש יפה וצבעוני! עשוי היטב! אם היו מעיזים לבנות בתים כאלה, היינו רואים את זה בטוח בפרסומת של פלאפון.
חכי חכי תראי איך מתווכי נדל"ן יציקו לך בשביל למכור לך את הבתים חחח. ממש ממש ממש יפה וצבעוני! עשוי היטב! אם היו מעיזים לבנות בתים כאלה, היינו רואים את זה בטוח בפרסומת של פלאפון.