באתי להשוויץ

KM-AIR

New member
באתי להשוויץ

קיילי מקום ראשון ב-Club Chart באמריקה!! עליה של 17 שלבים למקום ה-33 במצעד הכללי!! איייייייזזזוו הצלחה!

אתה יודע מה ? התעלמות מוצדקת !

(ולא אכפת לי כל כך שכל משתתפי הפורום יקפצו...) - ההתעלמות מוצדקת מהסיבה הפשוטה שהקליפ זוועתי !!!. קשה לצפות בו, הצבעים כל כך חזקים, קיילי ממש לא נראית שם משהו ובאמת חבל, זה שיר טוב עם פוטנציאל מעולה, מן הסתם הוא יהפוך ללהיט בלי שום קשר לקליפ , אני אישית התאכזבתי.

:) liat

New member
באמת קליפ זוועתי

אני מצטערת, אבל הוא נראה ממש כמו קליפ משנות ה-80 (הכוונה מבחינת אפקטים וכל זה)...אני אמנם לא נמנית בין מעריציה אבל אני יודעת שאחרי CAN´T GET U OUT OF MY HEAD כל המעריצים שלה חיכו למשהו קצת יותר איכותי.

שום התעלמות מוצדקת!!! שום קליפ

זוועתי!! הקליפ מצויין, צבעוני, מיוחד. מה עדיף? כריסטיאנה מיליאן=ג´ניפר לופז=אלייה=בריטני ספירס, שכולן מפזזות לאותם צלילים, אותם צעדים, אותו שעמום. קריד=שמיד=וואטבבר=ניקלבאאאאאכס=כל להקת מטאל מתלהבת אחרת, שלרוב נראים כמו חבורת אנשים ששכחו להסתפר ולהתקלח, ולרוב מחרישים את אוזניי הרגישות לצלילי גיטרות רועמות ומשעממות? מיסטיקל=באסטה ריימס=באוואו=פיכס דידי=כל קליפ ראפ אחר, צורחים, קופצים, משעממים. או אולי קליפי גוויות שנת תרפ"ט, כדוגמאת ג´ורג´ הריסון? צפן, קבל
על טעמך הקלוקל.

מיוחד ../images/Emo5.gif

בטח התכוונת לומר "קשה לצפייה" או שאולי התכוונת לומר "הצבעים שם כל כך חזקים עד שאני רואה גמלים מעופפים" או שאולי רצית בכלל לומר "שחור ולבן הם לא הצבעים הבסיסיים בעולם של קיילי, רק אדום דם וצהוב מזעזע"

KM-AIR

New member
ג´רי, אני לטובתך.

שלום, מדברים "המעריצים". לא יכולנו לצפות למשהו יותר מדהים מהסינגל הזה, שלא רק עיצוב העטיפה שלו מהמם, אלא גם ב"בפנוכו" שלו! צפן, בהזדמנות תבוא אלי לראות את זה בדי.וי.די- ואז תבין את הגדולה של זה. לא רק שזה קליפ שהסאונד שלו מוקלט כמו סרט (5 רמקולים שבכל אחד מהם אתה יכול לשמוע משהו אחר) אתה מבין שהקליפ הזה הוא בעצם חגיגה אחת גדולה של ההצלחה המחודשת של קיילי, עם כל ה"קיילי אקססורי´ס" שהיא כורכת סביבה. יש לציין שה- קטע זה השוט עם הטבעת, שחותמת Kylie על המסך! אין אין אין!!! חולה לה על ה

GEL

New member
אז גם אני ישוויץ../images/Emo140.gif

המגה מיקס של מדונה עולה 4 שלבים אל המקום ה-5 במצעד הקלאב באמריקה!!!!ההישג גדול מאוד שכן מדובר במגה מיקס (דבר שדי קשה לרקוד איתו )אין ספק מלכה!!!!! ואילו קיילי כצפוי עושה חייל עוד פחות מחודש אני מהמר שהיא מקום 1 במצעד המרכזי!!!ברגע שהסינגל ייצא למכירה היא תעוף ההישר אל המקום ה-1 הימור שלי

Tom2002

New member
השווצה 3... ממני!

טוב, אני לא ישוויץ כי כולנו יודעים ש Overprotected של בריטני הוא להיט ענק - ומושמע אחת לשעה! הוא כובש את המצעדים, ושבר שיא עולמי כשנכנס שבוע ראשון למקום 9 במצעד האירופאי שמבוסס על מכירות! אין אין אין על בריטני! של ג´ייב! למי שלא הבין: (אין אין אין כמו במבה) (של אסם)

למעלה