באתי להתבכיין

נאוה9

New member
באתי להתבכיין

אין לי כח להתחיל לפרט את ההסטוריה שלי
Ivf והיום בטא, והגיעה תשובה :6
ואני שבוע אחרי אוביטרייל
צריכה לחזור על הבדיקה בעוד יומיים
פשוט כשכבר מגיע היום של הבדיקה כבר אין לי שום כח לאופטימיות או למה שיהיה יהיה , אני פשוט רוצה לדעת וזהו
ובוודאי שאין לי כח לחשוב חיובי כשיש סיכוי (לא קטן) שוב להתאכזב.

רציתי להיות בהריון
ושיהיה לבת שלי אחות
ולהגיע כבר לסקירות וללדת...

ואין לי כח שאנשים שיודעים על התהליך עכשיו ירחמו עליי או יתבאסו
או לאנשים שקשה להם להגיד לי שהם בהריון
אני פשוט רוצה להיות סגורה רגשית לשמוח או לבכות

יש לי תשובות בשבילי על כל מה שכתבתי
וברור שאני גם בת מזל מאוד מאוד
אבל זה לא פשוט.. להסתובב שבועיים עם הורמוני הריון בגוף מזריקות אוביטרייל ושחלות נפוחות בטן כמו חודש רביעי
ואז לגלות שאולי זה בכלל לא...
זה עוצר את החיים
גם אם לא , לפחות החיים חוזרים למסלולם שזה גם משמח.

זהו סתם רציתי לשפוך את הלב ואת העצבים תודה

anguly

New member

התהפוכות הרגשיות, בהשפעת ההורמונים הציפיה והאכזבה, לא פשוט בכלל.
הלוואי שבכל זאת תקבלי הפתעה חיובית

אמאלה 55

New member
כל כך מזדהה איתך....

הוצאת לי את המילים מהפה, כל כך מזדהה עם כל מילה שכתבת ושולחת לך חיבוק מרחוק.
אני קיבלתי בטא שלילית לפני שבוע אחרי החזרת עוברים טריים וכבר היתה מישהי ששאלה אותי אם אני בהריון כי כמו שאמרת אחרי כל התהליך הזה הבטן נפוחה ממש כמו חודש חמישי אפילו אז נאלצתי להגיד שזה מהאוכל של כל החגים כי אני די רזה אז לא יכולה להגיד ששמנתי רק בבטן...
ממש אין לי כח להתחיל הכל מהתחלה, בינתיים יש לנו עוברים מוקפאים ונחזיר אותם כבר בביוץ הקרוב שזה לפחות ללא כל הזריקות וההורמונים ומקווה לבטא חיובית הפעם כי אחרת אצטרך להתחיל הככככל מההתחלה כי אין עוד מוקפאים וממש לא יודעת איך אני אוספת את עצמי ועושה את זה אבל ממש מקווה שלא אצטרך.
מקווה בשבילך שתהיה הכפלה!!! לצערי לא יכולה לעודד אותך יותר מידי כי מנסיון שלי בטא 6 אחרי שבוע מאוביטרל סביר להניח שזה מהאוביטרל.
ואם אכן כך, תהיי חזקה עד כמה שאפשר ושהחזרת העוברים הבאה (טריים או מוקפאים) תצליח ותמשיכי מבטא חיובית ל9 חודשים של הריון קל ותסיימי אותו בידיים מלאות.
מחזיקה לך אצבעות.

למעלה