סוף סוף אמא
New member
באתי להתייעץ...
אני רוצה להכין פס היער השחור, כלומר טורט מלבני...
התוכנית היא להכין בצק רולדה ולחתוך ל3 מלבנים שווים ואז למרוח את הקרם וכל המסביב...
האם לדעתכן ניתן להכין את הרולדה מראש (אפייה וחיתוך) ולהקפיא עד יום לפני הרכבת העוגה?
ועוד שאלה-
מה גורם לעוגה לצנוח? הכנתי עוגת שיש (מתכון עם הפרדת ביצים והקצפה) בתבנית אינגלישקייק. העוגה עלתה יפה, אבל אז צנחה במרכז התבנית
אה ועוד שאלה - בראוניז, כדאי להקפיא או שההקפאה תהרוס לי את הטעם/מרקם
אני רוצה להכין פס היער השחור, כלומר טורט מלבני...
התוכנית היא להכין בצק רולדה ולחתוך ל3 מלבנים שווים ואז למרוח את הקרם וכל המסביב...
האם לדעתכן ניתן להכין את הרולדה מראש (אפייה וחיתוך) ולהקפיא עד יום לפני הרכבת העוגה?
ועוד שאלה-
מה גורם לעוגה לצנוח? הכנתי עוגת שיש (מתכון עם הפרדת ביצים והקצפה) בתבנית אינגלישקייק. העוגה עלתה יפה, אבל אז צנחה במרכז התבנית
אה ועוד שאלה - בראוניז, כדאי להקפיא או שההקפאה תהרוס לי את הטעם/מרקם