באתי להתייעץ...

באתי להתייעץ...

אני רוצה להכין פס היער השחור, כלומר טורט מלבני...
התוכנית היא להכין בצק רולדה ולחתוך ל3 מלבנים שווים ואז למרוח את הקרם וכל המסביב...
האם לדעתכן ניתן להכין את הרולדה מראש (אפייה וחיתוך) ולהקפיא עד יום לפני הרכבת העוגה?

ועוד שאלה-
מה גורם לעוגה לצנוח? הכנתי עוגת שיש (מתכון עם הפרדת ביצים והקצפה) בתבנית אינגלישקייק. העוגה עלתה יפה, אבל אז צנחה במרכז התבנית

אה ועוד שאלה - בראוניז, כדאי להקפיא או שההקפאה תהרוס לי את הטעם/מרקם
 

revavonet

New member
תשובות

איןבעיה לאפות לחתוך ולהקפיא, להפשיר ולצפות.
אני מקפיאה בראוני תמיד ואין שום בעיה.
לגבי העוגה שצנחה, אני יכולה לחשוב על 2 בעיות:
1. אפיה לא מספיקה.
2. פתיחת התנור באמצע האפיה.

בהצלחה
 
למעלה