באתי לחפש פה מישהי......

• פותח הנושא thor
  • פורסם בתאריך

thor

New member
באתי לחפש פה מישהי......

לאחרונה אני עסוק בחיפוש אחר בלונדינית חכמה ויפה (בשבילי כמובן). הבלונד לא חייב להיות מקורי. ביי :)

והחוכמה חייבת להיות מקורית?

"מחפש בלונדינית חכמה ויפה" נו באמת - זה מה שיש לך בראש? מה עם עשירה? בעלת דרכון זר? שתקנית? עם נטיה קלה לנימפומניות? לך על כל הקופה.

assaf2002

New member
בעייתי

גיליתי שלהיות עם בלונדינית אמיתית זה דבר מעט בעייתי... אז כדי שתחשוב על זה

tygger

New member
שאלה.

מה זה בלונדינית שצבעה לשחור? בינה מלאכותית

assaf2002

New member
...בכל פעם ../images/Emo153.gif

ובכל פעם שאני חושב שיותר מזה לא יכול להיות, צמיד יבוא מישהו שיוכיח לי את ההפך

assaf2002

New member
מה ?!?

ונעבור לאנטי-קליימקס גוז´ף הלר סטייל : גם לך יש זבובונים באישונים חתולון ?

tygger

New member
לא ממש,

כרגע זה יותר כמו עננים המערפלים את שפיותי. אני צריך לזכור את זה לפעם הבאה. ליטר בירה, לאכול רק איזה ארוחה קלה בצהריי היום והבירה הראשונה מטיסה אותך למעלה. נו טוב, זה לא שלא עשינו דברים כאלה בעבר. רק שעכשיו קשה לי לכתוב, אבל יותר קשה לי להרדם. איזה ראש טוב. רק לציון, הבראונ´ס בחיפה הוא מקום נחמד מאוד. מוסיקה חביבה והרבה נשים. רק שאני עם מזלי הטוב הצלחתי לשוחח עם מישהי שאני לא ממש חושב שאני אפילו אתקשר אליה. לא נורא. כמו שאנחנו אוהבים לברך, עוד יום, יש דופק!

maya roz

New member
האם גם אתה כזה???../images/Emo68.gif

שאלתי היא האם גם אתה חכם בלונדיני ויפה?.? או שאתה רק דורש זאת מבת זוגתך???אני מאוד מסוקרנת...מורנוש מהצפון

thor

New member
אני דורש ? אמרתי שאני מחפש !......

אני לא יפה במיוחד וגם לא בלונדיני )בעצם עד גיל חמש וחצי הייתי( וחכם ? אומרים שכן‮‮

r i p l y

New member
יש יש יש בלונדינית משהו משהו

רוקחת!! בסניף סופרפארם-- חורב בחיפה. כוסית חבל על הזמן יפיופה אמיתית (נשבעת)עם עיניים ירוקות. >>בוא תיקח...
יש לציין למען ההגינות שיש באמתחתה שורשים טיפל´ה שחרחרים שטניים היא אפלילו תוכל לעשות לך הנחות במחלקת התרופות

thor

New member
יו. עד חיפה ? נו. אשתדל :)......

הרשימה שלי עוד ארוכה אבל הבאתי את ראשי הפרקים העיקריים יש גם כמה מכשלות שאני חייב להצהיר עלייהן : קודם כל מה אני מציע לה : אותי :) בעצם אם היא תשרוד את זה אז הכל יהיה טוב :) אמרו לי איך זה שהיא תהיה חכמה אם היא רוצה אותי. שאלה טובה. אולי בעצם מי שתרצה אותי תיפסל על אחד משלושת הסעיפים המהותיים ? יאללה. המון הגיגים.... יריב

למעלה